Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנני שמן - K&N VS. RP. מי עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי המחירון שמופיע באינטרנט, 5w40 עולה 103 ש"ח לקוארט.

אגב, משום מה הוא מופיע בקטגוריה של שמן למנועי בנזין ודיזל.

ה5w30 מופיע רק לבנזין. למה זה?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

כשבוחרים שמן צריך לבדוק מה רשום על המיכל עצמו ולא מה שמופיע באתרי מכירות כאלה ואחרים, בטח כאשר מדובר באתרים ישראלים.

לכל מי ששאל על ה Red Line - תעשו חיפוש באי-ביי. יש מחירים שונים ומבצעים מפעם לפעם אצל כל מיני דילרים וחנויות. אין חנות ספציפית שאני רוכש ממנה בקביעות. אגב, עוד מותג שמנים שאני מאוד מכבד הוא Amsoil.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שניהם טוענים לשימוש בשמן הבסיס הטוב ביותר בענף, זו הסיבה.

גם מנתונים יבשים אפשר לראות כי מדובר בשמנים "מושקעים" עם הפרמטרים הגבוהים ביותר. זה באמת מזכיר לי את העניין ואני מקווה להמשיך את כתיבת המאמר שלי בנושא.

אני חוזר ומדגיש - גם רוייאל פרפל הוא שמן מצויין, אנחנו מדברים על שמני מנוע HI END. כמו בכל תחום הכולל מדע וטכנולוגיה יש "עדות מעריצים" למותגים כאלה ואחרים, אישית אני מעדיף את שני המותגים הנ"ל על פני רוייאל פרפל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - המשלוח מארה"ב לא גורם למחיר להיות לא אטרקטיבי כלל? בין אם זה RED LINE או RP..

כנ"ל לגבי המסננים, רציתי להזמין בעצמי מחו"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם

ברור שהוא לא זול, המשלוח האחרון עלה 88 ש"ח לקווארט (0.946 ל'), הכל כולל הכל. בהתחשב בעובדה שטיפול מצריך 4 קווארט מקבלים ששמן המנוע לבדו עלה 352 ש"ח.

פילטרים שווה להזמין מחו"ל רק אם מזמינים כמה פילטרים או חלפים אחרים יחד באותה ההזמנה. הזמנה של פילטר בודד לא משתלמת, אין כאן שאלה.

איתמר

פורסם
ברור שהוא לא זול, המשלוח האחרון עלה 88 ש"ח לקווארט (0.946 ל'), הכל כולל הכל. בהתחשב בעובדה שטיפול מצריך 4 קווארט מקבלים ששמן המנוע לבדו עלה 352 ש"ח.

פילטרים שווה להזמין מחו"ל רק אם מזמינים כמה פילטרים או חלפים אחרים יחד באותה ההזמנה. הזמנה של פילטר בודד לא משתלמת, אין כאן שאלה.

איתמר

האמת, איתמר נראה לי שרד-ליין הרבה יותר יקרים מ-RP

מצאתי היום באמזון 6 בקבוקים RP של קווארט כ"א ב $100 כולל משלוחה.

זה מתחלק כך: $55.26 השמן עצמו + $45 משלוח ימי דרך Buy2Usa. (וזה עוד לפני שבקתי משלוח ימי דרך דיל-טס, שבד"כ הם יותר זולים ואיחוד חבילות ואריזה מחדש לא עולה אצלם כסף).

בארץ 6 בקבוקים יעלו 594 ש"ח - 33% יותר!!!!

RED-LINE עולים כ"כ הרבה יותר מ RP?

פורסם

55$ ל 6 קווארט? זה מחיר מעולה.

איך הגעת ל 600 שקל? מאחר ולא עברת את תקרת ה 75$ (למוצר עצמו, מחיר השילוח של buy2usa אינו מצטרף לשם חישוב המיסים ומכס) אין כל תשלום נוסף.

המחירים של Red Line, Amsoil ו Royal Purple די דומים בארה"ב ונעים סביב ה 10$ לקווארט.

איתמר.

• תוכן חדש...