Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טיימרים תחת הטיח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איפה אפשר להשיג, אבל מה עושים עם טיימרים כאלו ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
לא יודע איפה אפשר להשיג, אבל מה עושים עם טיימרים כאלו ?

בטח זה נותן חשמל לפי הזמן הרשום, לדוגמא בשביל מזגן שמדליקים בלילה.

פורסם

כשמם כן הם, טיימרים - תזמון הפעלה של אותה הדלקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תבדוק בחנויות שמוכרים בהן פעמונים לדלתות ואינטרקומים וחדרי מדרגות - תפעול האורות בחדרי מדרגות עובדים על טיימרים, יכול להיות שהם יוכלו לספק לך את התשובה לשאלות האלה.

הייתי בודק גם בטמבוריות שמוכרים את כל סוגי השקעים והמפסקים ובחנויות לחומרי גלם למיזוג אוויר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כשמם כן הם, טיימרים - תזמון הפעלה של אותה הדלקה

יופי נחמה :wink:

ברור לי שהם מתזמנים - הכוונה שלי הייתה האם הם מספקים זרם לפרק הזמן המצוין על המפסק, או שמא הם מתחילים לספק את הזרם רק לאחר פרק הזמן שמצוין על המפסק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בטח זה נותן חשמל לפי הזמן הרשום, לדוגמא בשביל מזגן שמדליקים בלילה.

בשביל מזגן - יש לי את השלט...:lol:

הטיימר נועד כחלק ממערכת של הפעלת דוד חשמלי:

בעת הפעלת הטיימר (לדוגמא 30 דקות), אז הטיימר יסגור מעגל חשמלי של פיקוד ממסר. הממסר יכנס לפעולה ויסגור שני מגעים ראשיים של הדוד החשמלי. כך יש לי שליטה חצי אוטומטית על הדוד. במידה והטיימר הופעל בטעות, לחיצה נוספת תבטל את הפעולה.

בנוסף יש לי תכנון להוספה, במקביל לפעולה הרגעית, גם פעולה של הפעלת שעון שבת אשר יפעיל את הממסר בשעות קבועות למשל בבוקר למשך 15 דקות ובערב למשך שעה (כל יום).

אבנר

פורסם
יופי נחמה :wink:

ברור לי שהם מתזמנים - הכוונה שלי הייתה האם הם מספקים זרם לפרק הזמן המצוין על המפסק, או שמא הם מתחילים לספק את הזרם רק לאחר פרק הזמן שמצוין על המפסק.

תלוי במצבים: NC או NO...

אני כמעט בטוח שלא ניתן להשיג חלקים כאלה בטמבוריות (שמוכרים את כל סוגי השקעים והמפסקים ובחנויות לחומרי גלם למיזוג אוויר).

פורסם

טיימר מכאני לדוד קיים בטמבוריות, אתה מכוון על הדקות שאתה רוצה והדוד עובד לפי הזמן שהקצבת לו (כמדומני המקסימום הוא 120 דקות).

בשביל להפעיל את הדוד בשבת, יש שעון שבת לדוד - וגם אם הוא "על הטיח" סוף העולם לא הגיע, תתפשר - זה רק טיימר לדוד.

אם אתה מתעקש על הדיגיטאליים, למה אתה לא מזמין מ EBAY ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טיימר מכאני לא בא בחשבון, אחת הסיבות שאני רוצה להשתמש בתשתית הגוויס שיש לי... וגם אז יהיה לי "שישו ושמחו" עם שני שעונים (טיימר ושעון מיכניים).

באיביי יש 120VAC ולא מצאתי 220VAC.

חיפשתי גם באתר איביי UK והביא את אותה רשימה כמו ב-com.

פורסם

גם אם תמצא כזה 220v לא תוכל להשתמש בו לדוד

אם אתה מתעקש על להפעיל את הדוד בצורה כזו או בכל אופן להשקיע בפיצר כזה אז אני יכול לתת לך פתרון דרך לחצן בית חכם (שנראה יותר דקורטיבי מזה) ובקר מתוכנת (ככה יהיו לך 8 אפשרויות שלכל אחת תוכל לבחור מצב)

זול זה לא יהיה (4000~₪) כי זה מצריך לחצן חכם, בקר, ספק כח, התקנה (השחלות) ותכנות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טיימרים תחת הטיח אמורים להיות ב"ארכה". דיגיטליים לא ראיתי אצלם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...