Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בתקציב של 50K [מיני]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על פגו 107, קראתי ביקורות וחוות דעת ונשמע שזה אחלה רכב...

אמ מה מה,

האם בתקציב שכזה, כדאי להביא רכב אחר, קצת יותר מרווח ואולי שנתון נמוך יותר?

מה אתם אומרים? ובכללי מה עמדתכם לגבי ה107?

פורסם

אים אתה מחפש רק רכב קטן הייתי ממליץ לך על הקיה פיקנטו.

אני לא אוהד גדול של קוריאניות אבל הייתה לי פיקנטו מהעבודה למשך של חודש וחצי והרכב הזה פשוט הדהים אותי( אחרי לנסר,אוקטביה,יונדאי I35, וגם מספר קטנות)

מאוד נוח והרבה יותר ספייס יחסית למתחרות,זריז וחסכוני.

לדעתי כל השלישייה של ה107/אייגו/C1 וגם ה I10 לא מתקרבות אליו.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם
מה אתה מחפש מהרכב ?

חסכוני מרווח איפה תתנייד איתו וכו ?

אז ככה..

עדיף שהרכב יהיה חסכוני כמה שאפשר, מבחינת גודל אפשר להתמקח (נכון לעכשיו נוסע על קליאו 98).

רוב הנסיעות נכון לעכשיו הן עירוניות עד שאני אתחיל את הלימודים ואני מאמין שגם אז זה יהיה אותו הדבר

עם פעמיים בשבוע נסיעה בין עירונית משמעותית.

נוחות היא דבר משמעותי, יש לציין שהכסאות של הקליאו 98 ממש נוחים (צרפתי...)

לא מחפש רכב מירוץ, אבל לא רוצה שהרכב יהיה עגלה (ע"ע ספארק).

רכבים שמשכו את תשומת ליבי משמועות מהסובבים זה ה107 כמו שציינתי ופיאט פונטו.

אחד הוא מיני מיני והשני הוא מיני מרווח יותר.

יש לציין רוב הנסיעות הן נוסע יחיד או שנייים ולעיתים רחוקות מאוד 4

פורסם
חשבתי על פגו 107, קראתי ביקורות וחוות דעת ונשמע שזה אחלה רכב...

אמ מה מה,

האם בתקציב שכזה, כדאי להביא רכב אחר, קצת יותר מרווח ואולי שנתון נמוך יותר?

מה אתם אומרים? ובכללי מה עמדתכם לגבי ה107?

אני חושב שהפג'ו הוא רכב עם מנוע קטן מאוד וזה מורגש בנסיעה . אם הייתי חושב על רכב קטן ויותר איכותי הייתי חושב לכיוון קיה פיקנטו שהיא גם קצת יותר 'מרווחת' אבל זה בסוף עניין של תקציב.. אם רוב הנסיעות רק אתה נוסע הכי חשוב שלך יהיה נוח ולא מעבר, לפני שאתה קונה רכב פשוט תתיישב ותבדוק את זה...

פורסם

ה-107 בסך הכל עושה את העבודה בלי הרבה יומרות. זריז יחסית. חסכוני. לא מאובזר מדי. אני חושב שבתקציב כזה הייתי עושה מאמץ לקנות חדש ב60, עם אחריות, מימון וראש שקט ולא משומש ב50.

פורסם

מדובר על רכב ידני או אוטמטי?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזק את ההמלצות על הפיקנטו, הרבה יותר נוחה ומרווחת מה 107 רמת איבזור גבוהה יותר חלונות חשמל מאחורה אמינות.

בקיצור עולה עליה מכל הבחינות. ה 107 אולי קצת יותר חסכונית...

בהצלחה!

פורסם

אם אתה מחפש איבזור, שמירת ערך ולהיות כמו כולם- קנה פיקנטו.

אם אתה רוצה רכב שכיף לנהוג עליו, נח וחסכוני באמת- אבל באמת- מבחינת דלק (לא טיפולים) ויש לו את העיצוב הכי מוצלח ולא פלסטיקי בין הקטנטנות- לך על הפג'ו.

אם תצליח למצא 107 משומשת בת שנה שמורה מיד פרטית בפחות מ50K לך עליה . אם יותר מזה קח הלוואה בבנק וקנה חדש ב60 וקצת.

• תוכן חדש...