Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להשתדרג ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נכון להיום יש לי רכב מסוג מיצובישי לנסר 2008 הצורה החדשה נפח מנוע 1800 דגם ספורט.

אני מבסוט מהרכב הזה אך הגעתי לנקודה שאני רוצה להשתדרג.

אני מחפש רכב עד 80,000 ש"ח.

אוטומט , חסכוני עד כמה שאפשר, לפחות 1 ל 10 .

בזמנו התלבטתי בין הרכב הנוכחי שיש לי לבין שברלוט קרוז , לפי מה שהבנתי שברלוט קרוז נורא מאכזבת , במחינת כוח,דלק ואיכות נסיעה.

אני מחפש רכב מהסוגים האלה , אשמח לקבל הכוונה בנושא.

תודה מראש,

איליה :)

פורסם

נסה לבדוק אם זאב. ג מהשרשור המצורף מעוניין לרכוש את הלאנסר, ואז עם כסף ביד אולי יהיה לך קצת יותר קל להחליט :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=507366

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אולי בתקציב שלך יכנסו רנו פלואנס DCI. סביר להניח שמליסינג ועם לא מעט ק"מ. אם תעלה את התקציב תקבל שמורות יותר.

צריכת הדלק מאוד נמוכה, הרבה יותר טובה מה1:10 שאתה מצפה לו. מחוץ לעיר אין בעיה לעשות 1:20 עם מזגן, נוסעים ומטען. אפשר גם 1:22-1:23 בנהיגה רגועה יותר.

בתוך העיר אין בעיה להוציא 1:15, ואפילו 1:17 בנהיגה מאוד רגועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נסה לבדוק אם זאב. ג מהשרשור המצורף מעוניין לרכוש את הלאנסר, ואז עם כסף ביד אולי יהיה לך קצת יותר קל להחליט :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=507366

תודה אבל כרגע אני לא מחפש למכור , אני רוצה להסגר על איזה רכב אני רוצה לקנות ואז להתחיל את התליך המכירה.

dorsht - עדיין היום לא שמעתי מילה אחת טובה על רנו חוץ מהצריכת דלק שלה , ומה גם שהיא לא מושכת אותי מבחינת חיצונית וגם מבחינת איבזור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...