Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קראתי כמה הודעות קודמות בנושא וראיתי שזה מאוד פשוט קונים מחבר של 20 פינים שמתחבר למערכת ומולחמים אליו 3 חוטים שיוצאים ל לחיבור PAL (הכל ביחד עולה כ 40 שקל).

השאלה שלי היא כזו,

ראיתי ב EBAY מספר רכיבים שעושים את זה חלק מעבירים ישירות דרך המחבר לכבל PAL 3.5 (זה שנכנס לנגנים)

ויש כאלה שבין המחבר ליציאה לנגנים יש עוד רכיב בדרך (אולי פילטר אולי מנחת לא בטוח) שמיקר פי 4 את הרכיב.

השאלה שלי האם הקופסה היא מנחת שאני מחויב לשים או שאפשר לעבוד ישירות ללא הקופסה הזו?

עידו

פורסם

ההבדל בין הרכיבים הוא שבמתאם ללא הקופסא/הרכיב הנוסף הוא שיש לך רק חיבור AUX ואיכות הכבל יכולה להיות ירודה ולכן גם להשפיע לרעה על איכות השמע. היתרון במתאמים שבאים עם הקופסא הזאת זה שבד''כ יש לך גם USB וSD.

בנוסף אתה קונה בנפרד את הכבל לAUX ואז תוכל לקנות כבל איכותי שלא ייפגע באיכות השמע.

החיסרון הוא באמת הבדלי המחיר הגדולים, אני קניתי לפולו את המתאם עם הקופסא ומאוד מרוצה עלה באיזור ה280 כולל משלוח.

אם אין לך צורך בUSB ובSD אז תנסה למצוא מתאם AUX עם כבל יחסית איכותי/תראה אם יש תגובות חיוביות על המוצר כי ההפרש במחיר באמת גדול.

פורסם

תודה רבה על התשובה הזריזה!

בעיקרו הדבר החשוב בזה הוא המתאם אין כל בעיה לקנות כבל (איכותי) נוסף ולעשות את הלחמה לבד.

נראה לי שאני אלך על זה.

אם יש מישהו שקנה מתאם כזה עבור הרכב הספציפי שלי אשמח אם יוכל לצרף לי קישור או תמונה למוצר.

כי ראיתי כמה סרטונים ב youtube שיש מחברים מסוגים שונים. אני לא מעוניין לשלוף את כל המערכת החוצה אלה רק להכניס את הקונקטור אז אם מישהו עשה את זה עבור -Honda Civic 4D 2007 Ls אני אשמח לראות.

שתהיה אחלה שבת

• תוכן חדש...