Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 195K מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות את הטיפול לבד, מאיפה אני קונה את החלקים?

מה שאני הולך להחליף זה:

פילטר שמן.

פילטר אוויר.

שמן.

פלאגים טיפול הבא אני יחליף.

יש משו ששככתי?

ושוב מאיפה אני קונה?

פורסם

http://mazda.co.il/mazda_service.aspx?pID=130

זה מוסכים מורשים של מאזדה אפשר להתקשר ולשאול אותם אם הם מוכרים חלפים או לנסוע לצריפין למוסך המרכזי ששמה הסיכוי שימכרו לך חלקים הוא יותר גבוהה.

מה שכן תוכל להתקשר למוסך המרכזי ולשאול מספרי מק"ט לכל דבר.

טיפול לא מסתכם רק בזה יש לבדוק את מצב הרכב בכללי:מצב רפידות ועוד,אם אינך יודע רצוי לעשות במוסך.

במידה ואתה רק רוצה טיפול שמנים אתה בכיוון הנכון.

על תשכח לעבוד בזהירות במידה ואתה מגביהה את הרכב להשתמש בבוקים או במדרכה כלשהי (בשום אופן לא להכניס ראש מתחת לרכב כשהוא מוגבהה על ג'ק בלבד.

פורסם

אני גם בעבר טפלתי במוסך "כפיר" באשדוד, את האמת למען האחריות בלבד.

טיפולים קטנים כאלה אני יכול לבצע בעצמי, בנוגע לטיפולים גדולים כמו טיימינג או ברקסים זה אני כבר משאיר לאנשים עם יותר ניסיון ממני.

בקשר לחלקים לא חושב שהם ימכרו לי אותם במחיר "מרגש" אלא במחיר שהם מוכרים אותו לכל לקוח ככה שיוצא שאני מרוויח רק כמה שקלים של עבודה, יש איזה הצעה מעניינת אחרת?

פורסם

יש גם את האהרון חלקי חילוף למאזדה,

ויש גם את אופיר חלפים לרכב, אבל כל אלה במרכז והם זולים יותר מי חזי דלל

חזי דלל יקרן זה בית מרקחת שם.

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

• תוכן חדש...