Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר איטום לאגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דליפה בין שני חלקי האגזוז (אופנוע - סליפ און) איך אני יכול לאטום אותה - האם יש איזה שהוא חומר

קודם היה לי חומר דמוי עופרת רק שהוא נשחק.

פורסם

אפוקסי פלסטלינה....(פרו-פוקסי)

אחרי עבודה של שנה וחצי במוסך וסתימת חורים\דליפות באין ספור אגזוזים לא נתקלתי בבעיה עם החומר הזה...אם מקפידים לעבוד איתו נכון הוא נצמד מספיק טוב וחזק ככה שאין שום בעיה....

פורסם
אין חומר שיכול לאטום אגזוז -אם כבר מרתכים אבל זה גם לא יחזיק הרבה זמן מעמד !
JB weld יחזיק עד שיהיו לבן שלך ילדים.

קו---------------------------------------

פורסם

אפוקסי פלסטלינה אכן ניראה כפתרון הכי קל...

אני ממליץ למצוא לוחית מברזל (פח) רצוי לא מגלוון (פח רגיל שחור שמחליד)

להתאים אותו למקום שבו יש צורך בסתימה (שיכסה על החור מכל הצדדים+ חפיפה עם שאר האגזוז)

ולאחר מכן להדביקו ע"י הפרופוקסי לפח ע"י אטימה מסביב.

בהצלחה!

פורסם
אין חומר שיכול לאטום אגזוז -אם כבר מרתכים אבל זה גם לא יחזיק הרבה זמן מעמד !
קודם כל פרו-פוקסי , חומר מצויין סותם כמו ברזל.

ויש גם חומר ירוק שמתקשה בחום שסתמו לי איתו את הצנרת באופל בזמנו .. אינני בטוח בשם שלו, אבל אני בטוח שכל אגזוזן ידע.

פורסם

יש חומר איטום מיוחד שהאגזוזנים משתמשים בו, רוב האפוקסיים/סיליקון לא יחזיקו מעמד עקב הטמפרטורות הגבוהות שהמערכת מגיעה אליהן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חבל שאנשים פה מדברים שטויות....מי שיודע שיגיב בנושאים וילמד אחרים מי שלא יודע שפשוט ילמד!...ואני בטוח שאני וכל שאר הפורום נהיה צריכים עצתו ביום מן הימים...

טמפרטורת ההתכה של פרו-פוקסי גבוה יותר מאשר ברזל, סתם שיהיה לך מושג....מבצעים סתימות עם פרו-פוקסי גם בתנורים תעשייתיים ששם הוא מקבל להבה עצבנית במיוחד בצורה ישירה לחלוטין...ככה שלבוא ולהגיד שזה לא יחזיק זה טיפשי, סיליקון ? מה הקשר בין גומי (בכל צורותיו וסיגנונותיו) לחור באגזוז ?

• תוכן חדש...