Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, יש לי משהו כמו בול אפס ידע בתחום הניקוי המקצועי והדיטיילינג.

אם יש מישהו לפני פרויקט (רצוי אדם עם סבלנות) שרוצה לעבוד ביחד ועל הדרך ללמד אותי איך עובדים אני מאוד אשמח.

כמובן שאין לי חומרים בכלל ויותר מאשמח להשתתף בעלות.

(אזור המרכז)

8)

פורסם

חח גם אני מחפש מישהו , וגם אני מאיזור המרכז, וגם לי יש אפס ידע בתחום , אבל מוכן להשתתף כמובן בהוצאות ובכל מה שצריך .

עם תהיה מעוניין תדבר איתי בכיף

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אוקיי, אני הולך על כיוון חדש ובתור הוגה השירשור אני מאציל סמכויות 8)

המטרה היא כזאת, לעשות הכנה לחורף לרכבים והעביר אותם את הפינוקים הנ"ל:

שטיפה בסיסית עם שמפו לרכב, פלסטלינה, פוליש, ווקס ואיטום צבע.

proolam123 - אתה תבדוק לנו עלויות של כל מה שידרש (כולל דברים כמו מטליות ומגבות מיקרו פייבר)

מרק - אתה תרכז לנו סרטוני יוטיוב ומדריכים על איך לעבוד.

נתחלק כולנו בהוצאות ונעבוד ביחד על הרכבים.

נשמע טוב?:-D

פורסם

באזור המרכז, בשאיפה באזור השרון.

כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן, נשמח אם כל אחד יביא איתו ידע בנושא או חומרים לעבודה.

פורסם

לא יודע מה אתם מתכננים לעשות כשאתם אומרים הכנה לחורף אך אם אין לכם יידע בנושא כדאי שתעשו חיפוש של תרד שנקר

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילים (או שם דומה מצטער אני מהטלפון וקשה לעשות קישור) יש שם המון מיידע למתחילים

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

תשמע, אני חושב שחבל למשוך את הנושא הזה סתם.

בוא נתארגן 3-4 אנשים גג, כי בכל זאת מוגזם להביא יותר מדי אנשים במיוחד שכולנו בלי ידע

בסופו של דבר כל ההוראות והמדריכים כתובים פה ובאינטרנט,

נשיג את כל החומרים, במיוחד שאנחנו צריכים לפעם אחת ל4 רכבים אז זה בכלל לא יצא יקר כל העסק.

וכדאי להתחיל להעביר את הקבוצה הזאת לווטסאפ או משהו רציני כי ככה הנושא סתם ייפול.

אגב, אל תרוץ יותר מדי פוליש דורש חשמל, ובינתיים אני לא כל כך מבין איפה נשיג מים לכולנו אבל זה לא ביג דיל, אני מציע להסתפק בשטיפה, פלסטלינה ואוטם\ווקס.

פורסם

אני לא יכול עדיין לשלוח הודעות, אז תיכנס לפרופיל שלי פה כתבתי את המספר בתור הסקייפ.

תוסיף אותי כדי שאני אוכל למחוק את זה חחח

• תוכן חדש...