Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולספאגן פולו,2009 מול 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין את ההבדלים בין פולו 2009 ל 2010

אני מבין שב2010 נכנס דגם חדש.

האם יש הבדל מהותי בינו לבין ה 2009 מעבר לצורה החיצונית?

מבחינת אמינות?

המחיר בינהם הוא גבוה, האם שווה לחכות ל2014 לינואר ואז המחירון של 2010 יתרסק?

או שזה לא עובד ככה?

תודה.

פורסם

יש הבדל משמעותי לדעתי.

בחומרים, בבידוד רעשים ובבטיחות. הפולו של 2010 יצאה לשוק ותוכננה בסטנדרטים של 2009 (עם 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק).

הפולו 9N3 (ככה קוראים לדור של עד 2009) תוכננה ויצאה בשנת 2002 (בארץ מ2003). בזמנו היא קיבלה 4 כוכבי בטיחות (והמבחנים דאז היו פחות מחמירים מהמבחנים של 2009).

מבחינת מנוע, אם מדובר ב1.4, סביר להניח שיהיו דומים באמינות.

לדעתי אם אתה יכול, עדיף לשבת ולעשות סיבוב בכל אחת בכדי להחליט. אני הייתי הולך על החדשה יותר אם התקציב מאפשר זאת (לא ציינת בכמה הפרש מדובר).

עוד 2 אפשרויות- האחיות של הפולו לבית VW- סיאט איביזה (הצורה החדשה, שאם אני לא טועה היא משנת 2008. ) או סקודה פאביה (משנת 2008. ). שתיהן יהיו יותר זולות ביחס לשנתון וייתכן שיהוו יותר תמורה לשקל ביחס לפולו הבסיסית (מבחינת איבזור).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
יש הבדל משמעותי לדעתי.

בחומרים, בבידוד רעשים ובבטיחות. הפולו של 2010 יצאה לשוק ותוכננה בסטנדרטים של 2009 (עם 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק).

הפולו 9N3 (ככה קוראים לדור של עד 2009) תוכננה ויצאה בשנת 2002 (בארץ מ2003). בזמנו היא קיבלה 4 כוכבי בטיחות (והמבחנים דאז היו פחות מחמירים מהמבחנים של 2009).

מבחינת מנוע, אם מדובר ב1.4, סביר להניח שיהיו דומים באמינות.

לדעתי אם אתה יכול, עדיף לשבת ולעשות סיבוב בכל אחת בכדי להחליט. אני הייתי הולך על החדשה יותר אם התקציב מאפשר זאת (לא ציינת בכמה הפרש מדובר).

עוד 2 אפשרויות- האחיות של הפולו לבית VW- סיאט איביזה (הצורה החדשה, שאם אני לא טועה היא משנת 2008. ) או סקודה פאביה (משנת 2008. ). שתיהן יהיו יותר זולות ביחס לשנתון וייתכן שיהוו יותר תמורה לשקל ביחס לפולו הבסיסית (מבחינת איבזור).

היום לקחתי לסיבוב את הדג ם של 2010..

ממש מכונית מרשימה אין מה להגיד.

תא נהג מוקפד, אוטו שקט, התנהגות כביש יוצאת דופן יחסית לרכב קטן.

ממש יפה.

הבעיה שיש הפרש גדול במחיר, בין מודל 2009 ו 2010, ולאור ההסבר שלך עכשיו אני מבין למה.

האם בינואר 2014 תהיה נפילה של 2010 למחירי 2009? או שזה הולך לפי חודש?

פורסם

בעיקרון המחירון עובד לפי חודש העלייה לכביש.

אבל המחירון הוא המלצה בלבד. לפי מה שהתרשמתי, בפועל השוק יותר מתייחס לשנת העלייה לכביש ופחות לחודש העלייה לכביש.

כמה ירידת ערך? על זה נאמר ש"הנבואה ניתנה לשוטים". אי אפשר לדעת, והשוק יודע להפתיע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
בעיקרון המחירון עובד לפי חודש העלייה לכביש.

אבל המחירון הוא המלצה בלבד. לפי מה שהתרשמתי, בפועל השוק יותר מתייחס לשנת העלייה לכביש ופחות לחודש העלייה לכביש.

כמה ירידת ערך? על זה נאמר ש"הנבואה ניתנה לשוטים". אי אפשר לדעת, והשוק יודע להפתיע.

טוב נחכה חודשיים ונדע...

• תוכן חדש...