Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול יעיל לאקנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני בן 18 ומזה גיל 12 הסיפור הזה לא עוזב אותי. המצב פחות מתבטא בפנים אדומות, אלה יותר בשומנים מתחת לעור.

לעיתים רחוקות אני הולך לקוסמטיקאית, אך אחרי כמה שבועות - חודש הכל חוזר, בבואה בואה.

יש לציין שאני משתמש באופן תדיר בסבון לפנים "אקניל", שעד כה לא הראה שום שיפור.

למיטב ידיעתי, לרקואטן ישנן תופעות לוואי די קשות, ומפני שמצבי לא בא לידי ביטוי בצורה שכל כך נראת לעין, חשבתי לחפש אולי חלופה אחרת.

אם למישהו מחברי הפורום יש ניסיון בנושא, אשמח לשמוע :wink:

פורסם

לך לרופא עור - שאל אותו אם אתה מתאים לשימוש ברואקוטן.

בנוסף - תנסה להמנע מאכילת מאכלים שומניים או מטוגנים

פורסם
לרופא העור הקרוב למקום מגורייך כנראה תהיה יותר יכולת לעזור לך.

עד כה הוא רשם לי דברים שלא עזרו. חוץ מזה, אין חכם כבעל ניסיון.

פורסם

רואקוטן בהחלט עם תופעות לוואי קשות, הזמן לטיפול עם רואקוטן זה עכשיו, בקיץ אתה לא תוכל להשתמש בזה.

זה אומר שאתה צריך להשמר משמש חזקה, אתה צריך לעשות בדיקות דם כל חודש-חודשיים, אסור לך לשתות (אלכוהול) כמה שעות אחרי שלקחת את הכדור ועוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי היה את זה בגיל 18 ואחרי טיפולים עם משחות וכול מיני דברים ששום דבר לא עזר הלכתי לרופא עור ונתן לי רואקוטן.

אני לא מצטער שלקחתי את התרופה הזאת בזמנו זה פשוט העלים לי את הכול ושום דבר לא חזר מאז.

נכון התופעות לוואי שלי היו של יובש חמור בפנים ובשפתיים והייתי צריך לעבור בדיקות כלליות במיוחד של התפקוד כבד כול חודשיים אם לא טועה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לי היה את זה בגיל 18 ואחרי טיפולים עם משחות וכול מיני דברים ששום דבר לא עזר הלכתי לרופא עור ונתן לי רואקוטן.

אני לא מצטער שלקחתי את התרופה הזאת בזמנו זה פשוט העלים לי את הכול ושום דבר לא חזר מאז.

נכון התופעות לוואי שלי היו של יובש חמור בפנים ובשפתיים והייתי צריך לעבור בדיקות כלליות במיוחד של התפקוד כבד כול חודשיים אם לא טועה.

איזו אקנה היתה לך?

פורסם

אקנה במצב בינוני. פצעים סביב הגבות ובפנים והיה די קשה להתגלח במצב כזה.

זכור לי שבזמנו לגבי עלות התרופהשבמידה ויש לך כרטיס מושלם בקופה זה יוצא בהרבה יותר זול מאשר ללא כרטיס.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לרואקוטן עלולות להיות תופעות לוואי קשות, אבל הן לא מופיעות אצל כולם, ותמיד אפשר להספיק את הטיפול אם יש תגובה קשה של הגוף.

רבים לוקחים את התרופה, חלקם סובלים יותר, חלקים מתמודדים רק עם יובש בשפתיים (שגם לו יש פתרונות).

פורסם

תיקח רואקוטן ותגמור את הסיפור לתמיד, תעשה בדיקות כמו שצריך והכל סביר להניח שיהיה בסדר, מיליוני אנשים משתמשים בזה ותופעות הלוואי נדירות ולא חמורות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

במקרה שלי לא הסכמתי לקחת את הריקוטן מכיוון שאני ייאלץ לוותר על העדשות מגע, כל יום לשטוף את הפנים עם סבון פילינג 3 - 5 פעמים ותוך חודש תראה תוצאות.

פורסם

מי אמר לך שצריך לוותר על העדשות מגע? אני לקחתי רואקוטן 3 פעמים (6 חודשים\חודשיים\4חודשים) ותמיד היה לי עדשות מגע.

אומרים שאצל חלק מהאנשים זה גורם לאי נוחות בגלל היובש, אני לא הרגשתי כלום.

דבר אחד אני רק מצטער, שלא לקחתי רואקוטן בגיל יותר צעיר. היום יש לי קצת צלקות בפנים שהייתי יכול להימנע מהם אילו ישר הייתי לוקח רואקוטן במקום לפנות לכל מיני דרכי טיפול אחרות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
מי אמר לך שצריך לוותר על העדשות מגע? אני לקחתי רואקוטן 3 פעמים (6 חודשים\חודשיים\4חודשים) ותמיד היה לי עדשות מגע.

אומרים שאצל חלק מהאנשים זה גורם לאי נוחות בגלל היובש, אני לא הרגשתי כלום.

דבר אחד אני רק מצטער, שלא לקחתי רואקוטן בגיל יותר צעיר. היום יש לי קצת צלקות בפנים שהייתי יכול להימנע מהם אילו ישר הייתי לוקח רואקוטן במקום לפנות לכל מיני דרכי טיפול אחרות.

רופא העור טען שבמידה ואני לא יוותר על עדשות המגע, היובש יכול לגרום לייבוש העדשה וסריטה של העין.

• תוכן חדש...