Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חריגת ק"מ בטיפול ואחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי ברכב ובכמה חרגת. אם זה אכן 200 ק"מ כמו שרשמת בדוגמא אז אין בעיה.

מצד שני, אם זה 20% (גם כמו בדוגמא , אך שם תגיע ל-36K לטיפול במקום ב-30K) אז יתכן מאוד שתיתקל בבעיה מול האחריות.

החריגה המקובלת היא 1000-1500 ק"מ ולא מעבר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

בזמנו, היה ברשותי לנטיס חדשה מהחברה שהיה שייך למכר שהיה בחו"ל וביקש ממני שאני אקח אותו לטיפול 1,000 ק"מ בתמורה לזה שאוכל להשתמש ברכב בזמן שהוא לא בארץ, ביררתי במוסך מורשה והם אמרו לי עד 100 ק"מ חריגה הם לא עושים מזה עניין.

פורסם

יש לי חבר שהוא בוחן במוסך מורשה של הונדה וכמובן שאני מטפל אצלו. אבל לצערי שנה שעברה הבחור שבר את הרגל בדיוק כשהייתי צריך לעשות טיפול (אני עושה לפי זמן ולא ק"מ). בקיצור, חיכיתי עד שיחזור ועשיתי טיפול חודשיים אחרי הזמן. לא דיברו איתי מילה בכלל.

בפורד אמרו לי שעד 3000 ק"מ מעבר ל15 של מרווח הטיפולים לא מדברים. בבמוו עושים כל 12 אלף והם די מקפידים שלא תחרוג במיוחד, למרות שאין שם שגרת טיפולים, אלא לפי תדפיס של מחשב הרכב.

• תוכן חדש...