Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן זול ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב בתקציב המינימום המשתלם האפשרי. עיקר השימוש שלו יהיה בנסיעות מת"א לכיוון ראש העין 3-4 פעמים בשבוע. תקציב התקרה שלי הוא 10,000, אבל יהיה לי מאוד קשה לגייס סכום כזה כרגע, לכן מעדיף לבחון אופציות זולות יותר. היופי או הנוחות של האוטו פחות מעניינים אותי כרגע. אני מתכנן לא להוציא כסף על ביטוח מקיף, לכן עדיף שלא יהיה אטרקטיבי לגניבה. לא משנה לי הילוכים או אוטומט. עדיף שיהיה חסכוני בדלק, אבל יותר חשוב שיהיה חסכוני במוסך, עד כמה שאפשר לנחש מראש. אשמח לכיוונים והמלצות, תודה!

אני רק אהיה מדויק יותר בעניין התקציב - עדיפות גבוהה לעד 5000, אבל לא על חשבון עסקה טובה. לא רוצה לקנות בזול ולשלם ביוקר, כמאמר הקלישאה. תודה שוב

פורסם

פיאט פונטו ופורד פיאסטה יענו על הדרישות שלך. בתקציב שלך אפשר למצוא אחת במצב סביר. מאמצע-סוף שנות ה90.

אפשרות טובה נוספת יונדאי אקסנט ודיהטסו שרייד.

לך על זאת שתיהיה הכי שמורה מביניהן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חפש סוזוקי בלנו 1996-1997, יש כאלו שאם תוחזקו כראוי, פרט לבלאי רגיל מציגות אמינות מופתית,

צריך לחכות עם האצבע על הדופק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתי מוסיף גם את הפיגו 204 1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מוסיף גם את הפיגו 204 1.4.

204 ? אולי 104? יש לשכן שלי מודל 78 שמורה מסגן אלוף בחימוש:-D

אולי 205 ? יש FOREVER 1.4 עד שנת 99

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חפש רנו קליאו ידנית שטופלה היטב. לא חשוב השנה. זו מכונית מאוד אמינה, חסכונית, נוחה ובטוחה.

ובכל מקרה, תן עדיפות מוחלטת למכונית שמורה חיצונית ופנימית, זה גם מצביע על טיפול אוהב של הבעלים וגם מבטיח שאם תשמור עליה במצב כזה, תוכל למכור בקלות בבוא הזמן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
204 ? אולי 104? יש לשכן שלי מודל 78 שמורה מסגן אלוף בחימוש:-D

אולי 205 ? יש FOREVER 1.4 עד שנת 99

205 המנוע אמין מאוד ונוחות נסיעה גבוהה, אבל הפלסטיקה זוועתית, חפש שרייד (גם פיאסטה) או סוויפט

תקבל גם אמינות (יחסית לשנה) וגם פלסטיקה עמידה...

פורסם

אם אתה מעוניין אני מוכר את הפליסיה שלי.

שנת 2000 ידנית מנוע 1600

חברי הפורום יכולים להעיד על אמינותו של הרכב הזה.

ניר

צור איתי קשר בפרטי במידה ואתה מעוניין.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי כולם, קודם כל הרבה תודה..

ניר הי, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי לא כתבתי פה מספיק או משהו כזה. אשמח לשמוע פרטים על הפליסיה. שלח לי בפרטי מייל או טלפון ונדבר.

פורסם

יש לי חבר שבדיוק מוכר רנו קליאו אוטומטית שנת 94, מאוד שמורה שעשתה רק 103K ק"מ, יד שניה, באמת מציאה, הרכב לא פורסם עדיין, אני משער שהוא ירצה עליו 4-4.5, בעיה אחת היא שהמזגן שלה לא עובד כנראה זה מדחס (המחיר יהיה בהתאם), פרט לזה הרכב באמת מצויין, יחסית נוח ונוסע טוב (1.4) אם אתה מעוניין אשמח לקשר ביניכם, איזור נתניה

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...