Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה אקטיבית -T2652

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קומפוננט של RF T2652-S

יש לי שתי מגברים, האחד ישן - sound storm לא זוכר דגם מדוייק אבל הוא מוצהר על 70X4 ב 4 אום.

השני הוא T600-4 שמוצהר על 100X4 אבל בפועל מוציא יותר.

התכנון הראשוני היה לעבוד אקטיבי על ה T600 ולהוסיף מונו לסאב. אבל בגלל מערכת חשמל חלשה החלטתי כרגע לוותר על המונו.

מה גם שעוד שנה אני יחליף רכב ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי כרגע על שדרוגי חשמל.

אני עדיין רוצה לעבוד אקטיבי, יש לי אפשרות לעבוד B-AMP דרך הקרוס של הקומפוננט. חשבתי לחבר את הטוויטרים ל SS ואת הוופרים ל T600. כך ישארו לי 2 ערוצים לסאב ב T600 שיציב בגישור ב2 אום ע"פ רוקפורד ויכול להוציא מעל 400 RMS.

אשמח לשמוע חוות דעתכם לגבי העניין לטובה או לרעה, לגבי השילוב של שני המגברים מבחינת איכות הסאונד.

הסאב יהיה אחד מבין השניים: DC LVL 2 15 או SA-15 - אני עדיין מתלבט.

תודה לעוזרים

פורסם

מבחינת איכות סאונד- הסאונדסטורם הוא מגבר נחות, בפרט ביחס לרוקפורד, שידוך מגבר כזה לטוויטרים אומנם יוסיף לך את יתרונות ההגברה האקטיבית אך קח בחשבון שייתכן ותהיה ירידה ברמת הפירוט לעומת מגבר איכותי יותר.

בעניין שדרוגי חשמל- אני לא רואה שום בעיה עם תוספת מגבר מונובלוק Class D לסאב, לא רק ל Level 2 אלא גם להספקים גבוהים יותר כמו ה Level 3.

נוסף על כך- אין בעיה עם העברת מוצרים שייעודם תמיכה במע' חשמל יציבה בדיוק כמו שאין בעיה להעביר מגבר או רמקול מרכב לרכב.

דעתי האישית היא שבהתייחסות כללית מאוד, מצבר אומנם יעזור בכל רכב, אך הוא לא יהיה הכרחי לרוב בסטאפ של מתחת ל 1000RMS, מעבר לכך, אני סבור שצריכת החשמל של הרוקפורד ב 2 אוהם בגישור, (שזה בפני עצמו דבר לא מומלץ), בהספק נתון של 400RMS, תהיה מאוד קרובה לצריכת החשמל של מגבר קלאס D יעיל בהספק של כ 600RMS.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

האמת שלא חשבתי על עניין הצריכה של ה T600-4 בגישור ב2 אום.

לגבי העבודה אקטיבית זה גם מה שאני חשבתי שיקרה, אבל אי אפשר לדעת עד שננסה. אני ינסה בכל זאת לחבר אותו ויראה אם הסאונד לטעמי או לא, במקרה הגרוע אני מפרק את המגבר הזה ושם מונו במקומו.

אשמח לקבל הצעות על מונו קלאס D שיוכל להתמודד עם סאבים בסדר גודל כזה.

עוד חוות דעת יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...