Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד יש לשמור על ציפוי אופטי קוט, חוץ משטיפה עם שמפו ייעודי, כפפות ומגבת מיקרופייבר?

הבנתי גם שהתרכובת העכשווית של אופטי קוט מיועדת ליישם מעליה ווקס.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני חושב שמצאתי תשובה מנציג של אופטימום, אם מישהו יכול לתרגם בבקשה (תרגום גוגל לא הכי יעיל):

One applicator is enough and you can clean it and any microfiber towels you use for leveling with an APC or dish soap for re-use. One coat is sufficient, applying more is a personal choice - you might increase durability but it doesn't double with a second layer.

Topping Gloss-Coat is also a personal preference - regular maintenance should maintain it's shine, but to amp it up or add surface protection from water spots/bird bombs/sap, etc, you can wax or seal.

(לא הבנתי את 3 שורות האחרונות, מ"Topping")

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם (נערך)

רשום שהוספת תוסף כלשהו מעל הGLOSS COAT הוא עניין של העדפה אישית.

תחזוקה רגילה תשמור על הברק אבל אם רוצים לתת בוסט כלשהו להגנה נגד סימני מים\ קקי של ציפורים\ שרף אפשר להוסיף וקס או אוטם.

לגבי הפסקה הראשונה שנוגעת לשאלה שלך לגבי שכבה שנייה של

אופטי-קוט,

מצויין כי שכבה שנייה

אולי

יכולה לעזור בעמידות הציפוי אבל לא להכפיל את העמידות.

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם
האופטי הפתיע אותי לטובה מבחינת זמן האיחוי שלו, למעשה נציג רשמי בפורום של אופטימום הצהיר שאין בעיה לנהוג בגשם ובשלג לאחר שעה אחת בלבד!

http://optimumforums.org/index.php?showtopic=60739

ואני חיכיתי אצלך עד 11 :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעל 30 תגובות ואף אחד לא הזכיר ציפוי של gtechniq... מה קורה פה?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
מעל 30 תגובות ואף אחד לא הזכיר ציפוי של gtechniq... מה קורה פה?

הנה אני מזכיר. מוצר בריטי איכותי ביותר מהשורה הראשונה. לא נופל מאף אחד מהציפויים שהוזכרו כאן.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
הנה אני מזכיר. מוצר בריטי איכותי ביותר מהשורה הראשונה. לא נופל מאף אחד מהציפויים שהוזכרו כאן.

תודה, שלומי! עכשיו נרגעתי :)

מעל 5 חודשים אצלי ועדיין לא מראה סימני עייפות.

gtechniqcoating.jpg

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)
וחזרה לנושא האשכול - מה עדיף? ננולקס או אופטי קוט?

חיכיתי להסברים על ההבדלים בין השניים...

יש לי ציפוי אחר וכעת הזמנתי את Si3D ושיגיע אוכל לתת לך השוואה :)

(שלומי אגיע אליך כניראה :) )

nanolex.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

תודה רבה למתרגמים ולעוזרים.

אם כך, מתי מומלץ ליישם ווקס על אופטי קוט? מייד? אחרי שבוע? חודש?

פורסם

SI3D טוב ביותר מהציפוי קשיח,עבר מבחן בחו"ל עד 20000 מייל עמיד ללא תחזוקה ובשטיפה רגילה

כלומר עד 32000 ק"מ,עם תחזוקה הרבה יותר.בארץ ישווק לכל דורש רק אחרי אפריל 2016,כולל גם

סטים שונים של 30 מל ו50 מל. עד היום נעשה רק לרכבי יוקרה שלא עושים אפילו 500 ק"מ,ביגלל זה

אין עדין אינדיקציה על מוצר זה לרבים.מוצר זה יצא לעולם פחות מחצי שנה,לפני זה ישתמשו לרוב

PROFESSIONAL או PREMIUYM.

כל ציפוי קשיח מכל חברות חייב זמן "חיתוי" ,האומר:טמפרטורה מעל 20^ ללא אבק,שמש,מים.

גיל צודק פה 100ׁׁׁׁ אחוז,יש דיטיילרים שמשתמשים עם תנורים,אינפא-אדום,פשוט אין לכולם מקום

והזמן ואז משחררים רכב תוך שעה או שעתיים,עם כל הכבוד לשלומי,פה הוא לא צודק.

דוגמא של אדי-יבגני עשה לו רכב עם אופטי קוט ורכב נישאר לכל הלילה סגור בחניון ללא מגע

של מים,שמש,אבק,רוח ובטמפרטורה מעל 20^ מינימום לילה,יבגני ביקש זאת,נכון אדי.......

פורסם (נערך)

"יאיר עזר" -אני לא המצאתי את זה, זה נאמר בפורום של אופטימום על ידי "Ron" נציג של אופטימום-תקרא את מה שכתוב בלינק שצרפתי. גם אותי זה הפתיע לטובה.

"Welcome to all things Optimum! The temp range for Gloss-Coat is 40 degrees to 80 degrees, so you should be fine. Gloss-Coat is surface cured in 1 hour (vehicle can be driven in rain/snow). We recommend not washing with soap for 7 days...not sure where your 30 day cure time came from (there is internal cross linking going on that long, but it doesn't affect drivability),"

מצרף שוב את הלינק לכל הדיון בפורום של אופטימום .

http://optimumforums.org/index.php?showtopic=60739

אני מוציא את עצמי מהדיון הספציפי הזה בפורום שלנו כי אני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום.

מי שרוצה לשאול אותי משהו בהקשר לפוסט הספציפי הזה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

שלומי.

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אם היצרן של אופטי קואט מצהיר על שעה כזמן תקין לייבוש של הציפוי, למה לעכב למישהו את הרכב? למה זה טוב בדיוק?

נכון שזה לא מזיק אבל זה גם לא מועיל בשום צורה. זה כמו שתגיד שאם יצרן ממליץ על הרצה של 1000 ק"מ לרכב, אתה תעשה הרצה של 20 אלף ק"מ כי זה לא מזיק. (זה בהחלט לא מזיק אבל זה מיותר)

*נכתב ליאיר עזר*

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...