Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין, חסכוני ב-20-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שישרת אותי ואת אמא שלי, ז"א שהוא צפוי לסוע דיי הרבה..

גדול\קטן לא חשוב, נוחות לא מאוד חשוב אם כי רצוי שיהיה נוח במידה סבירה

הדרישות העיקריות שלי מהרכב זה שיהיה כמה שיותר אמין, וכסכוני.

האינסטינקט שלי כרגע זה שכדאי למצא רכב יד ראשונה באיזור שנתון 2005-2007 ולהקפיד על רישום טיפולים כמו שצריך.

השאלה היא איזה דגם? כמובן שיכול להיות שהאינסטינקט שלי לא נכון, בשביל זה באתי אליכם..

תודה ענקים לכולם! מעריך מאוד את העזרה שלכם ושיתוף הידע! :mm_yeah:

פורסם

על איזה נסועה אנחנו מדברים?

אולי שווה לשקול דיזל אם זה הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיעות יחסית קצורות של 15KM ולפעמים ארוכות.. רצוי אוטומט אבל לא חייב, בעיקרון אם יש מספיק יתרונות לידני, אז ידני.

תודה רבה לכם!

פורסם

יש לך את המאזדה לאנטיס 323 שנתון 2002 ומעלה ברכבים הקטנים תשקול יונדאי גטס כמובן אם אתה רוצה רכב קטן

מיצובישי לנסר 2005 אישית הייתי ממליץ על הלאנטיס שנת 2004 רכב מצויין ואמין

פורסם

נסועה של 15 זה לא הרבה בכלל,ידני עדיף,גם חסכוני יותר וגם אמין יותר.

אתם יכולים לבדוק פונטו ספייס,מאוד חסכונית ולא יקרה לאחזקה,תבדוק שיש נוזל קירור ולא מים בתור נוזל קירור.

יונדאי גטס פחות חסכוניתאבל היא נחשבת סוס עבודה,חפשו רמות איבזור gls/gli.

אם אתם יכולים להיסתפק ברכב קטן יש את הפיאט פנדה,הרכב עם עלות אחזקה הכי נמוכה בלקציב.

יש גם את הגרנדה פונטו,שהיא המחליפה של הספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...