Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להוסיף שקע AUX לפונטו שלי, בדקתי קצת בפורומים בחו"ל ואני יודע שזה אפשרי.

אחרי בדיקה נוספת גם הבנתי כבר איך עושים את זה ולאן מחברים את זה.

הבנתי שאני צריך כבל עם חיבור MINI ISO, שבקצה השני שלו יש את שקע הAUX.

השאלה שלי היא כזאת.

ראיתי 2 אופציות להוצאת השקע.

אופציה א' - כבל אחד בודד, קצה אחד שלו זה MINI ISO, והקצה השני שלו זה שקע הAUX.

אופציה ב', 2 כבלים, אחד שבקצה אחד שלו זה MINI ISO ובקצה השני שלו יש 2 בננות נקבה (אדום ולבן), וכבל נוסף שבקצה אחד שלו 2 בננות זכר (אדום ולבן) ובקצה השני שלו שקע הAUX.

השאלה שלי היא, מה ההבדל? האם אופציה א' עדיפה על ב'? או שזה לא משנה?

האם אחת מהאופציות תהיה עדיפה על אחרת בגלל איכות סאונד או כל דבר אחר?

צירפתי תמונות של הפאנל האחורי של הרדיו.

אשמח לעזרה.

תודה.

20131109_155443.jpg

20131109_155503.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפי התמונה של הפינים.

שלושת הפינים הימניים הם הפינים של ה AUX.

לא הבנתי למה אתה מתכוון בשני סוגי הכבלים.

בכל מקרה חיבור של שלושת הפינים (אדמה + שמאל/ימין) לכל סוג של מחבר יתן לך את אותה התוצאה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אופציה א'

אופציה ב'

שים לב שבאופציה הראשונה מדובר בכבל אחד בודד, ישירות מהרדיו לשקע הAUX.

באופציה השנייה זה מופרד ל2 כבלים, שההבדל ביניהם זה שבאמצע יש חיבור של שתי בננות, אדום ולבן.

האם יהיה הבדל?

Always go sideways

פורסם

אין שום הבדל,

תבחר את זה שמתאים לך מבחינת החיבורים של ההתקן שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רק ממבט בסרטוט שצרפת (הסרטוט שלהם לא ממש ברור), יש מצב שתצטרך להתקין מפסק בין פין ה-0 של ה-AUX לפין שמשמאלו (כנראה PULL-DOWN) ע"מ לאפשר את המוד.

פורסם

סביר שאם נדרש זה כבר יהיה מובנה בפלג

פורסם

הפלאגים שהוא הציג מיועדים לפונטו ולא "ג'נארים"

אני מניח שזה יעבוד בלי בעיה.

פורסם

אז אתם אומרים בעצם שאני יכול להזמין כל אחד מהם וזה לא ישנה שום דבר?

כדאי לי לוודא שמדובר בחלק מקורי או.. לא הבנתי את הקטע עם הג'נרי?

Always go sideways

פורסם

שניהם זהים ושניהם צריכים לעבוד בלי בעיה.

פורסם

שאלה נוספת.

לפי התמונות שהעליתי, מישהו יכול לחשוב על דרך להוסיף שקע USB לרדיו הזה, וכמובן שלחצני השליטה בהגה עדיין יעבירו שירים כאשר מנגנים מוזיקה מהUSB?

Always go sideways

פורסם

לגבי הוספת חיבור usb..

יש כאלה משדרי fm, שמקבלים sd או usb, ומדרים את המוזיקה למערכת בתחנה ריקה שאתה בוחר. מתחברים למצת

תחפש באיביי: car usb fm transmitter

ואם לא בא לך על fm, אתה יכול לחבר משדר בלוטוס' ל aux, ולשדר מוזיקה למערכת מהטלפון שלך בבלוטוס'. (במקום להיות תקוע עם כבל לטלפון כל הזמן)

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

פורסם

מצאתי מתאם בלוטות' לשקע AUX, גם די זול (45 ש"ח משלוח חינם), ואפילו קטן כל כך שאני בקושי אראה אותו.

בזמן החיפוש מצאתי גם את זה.

יש למישהו מושג איך הדבר הזה מתחבר למערכת? זה מגיע בלי כבלים, ואני לא מצליח להבין איך דבר כזה אמור להתחבר למערכת. אם לחבר את זה למערכת של האוטו שלי זה אפשרי, אז זה פיתרון פשוט אדיר.

יש למישהו רעיונות?

Always go sideways

פורסם

זה נראה סבבה.. בטח זול מבחינה פונקציונאלית.. כמו כל הדברים הסינים.. ז'א שבטח תקעו שם דברים לא קשורים כמו פונקציות מציקות וטיונר fm/am.. ושליטה על הההעברת מודים בטח מעצבנת.. דברים כאלה אני קונה מראש בלי ציפיות מיוחדות...

אבל צריך לעשות את העבודה.. מבחינת חיבורים בטח מקבל 12v אם לא צריך מתאם מתח.. ויציאות aux.. למערכת.. וכשהוא מחובר במוד בלוטוס הוא משמיע שירים מבלוטוס ובמוד usb אז משמיע מהusb...

שווה קניה לבדיקה... אבל אם אתה רוצה רק aux בלוטוס.. יש מתאמים שעושים רק את זה בלי כל הפיצ'רים המיותרים..

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

• תוכן חדש...