Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת ארבעה צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ארבעת הצמיגים ברכב שלי שחוקים לגמרי ואני צריך להחליפם, המידות הן R18 245 50, הלכתי לפנצ'רייה הקרובה לבית והם הציעו לי TOYO C1S במידות הנ"ל במחיר של 750 ש"ח כולל מע"מ כולל התקנה.

האם מישהו מכיר את הצמיגים ויכול לתת חוות דעת גם מקצועית וגם על המחיר? או לחילופין צמיג רלוונטי אחר במידות הנ"ל.

תודה חבר'ה ושבוע טוב.

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר שהציעו לך לא להיט, בלשון המעטה...

דבר עם אביתר שהוזכר כאן אם אתה מאזור המרכז. הוא מנהל את ג.מ פורטל, אחד מיבואני הצמיגים והג'אנטים הפרללי הגדולים בישראל והמחירים שלו אמורים להיות זולים משמעותית.

אם אתה מאזור אחר ציין בבקשה מהיכן אתה בארץ וננסה לכוון אותך למקום זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות והעזרה חבר'ה.

התקשרתי לבחור, הוא אמור לחזור אלי עם הצעת מחיר מחר.

עזרה, למה אתה אומר שהמחיר לא להיט? מבדיקה שעשיתי באתר השוואת צמיגים ניטרלי(טיירס פור יו), עולה שהמחיר סביר בהחלט.

• ספונסר פורום
פורסם
תודה על התגובות והעזרה חבר'ה.

התקשרתי לבחור, הוא אמור לחזור אלי עם הצעת מחיר מחר.

עזרה, למה אתה אומר שהמחיר לא להיט? מבדיקה שעשיתי באתר השוואת צמיגים ניטרלי(טיירס פור יו), עולה שהמחיר סביר בהחלט.

בדיוק כמו שכתב COMMANDER, באתרי השוואת המחירים המחיר נמוך יותר ובפועל אם תתקשר לטיירדיל ותגיד שאתה מהפורום תקבל הנחה נוספת על המחיר הנקוב באתר.

אני באופן אישי לא מכיר את הדגם הזה של טויו, אבל הדגמים שלהם בסך הכל נחשבים לצמיגים טובים. שווה לבדוק עם אורי אם יש צמיג של NITTO במידה שלך ואם כן באיזה מחיר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491831

• תוכן חדש...