Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמלת חליפין גבוהה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה הגיוני שבכל עסקה שאני עושה מחייבים אותי +- ב11 ש"ח עמלת חילפין?

לצורך העניין על עסקה של 19.87 דולר המירו ל82 ש"ח.

האם זה כך בכל הבנקים או שרק אותי שודדים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בכל הבנקים יש עמלות מזעזעות בכל מה שקשור למט"ח בחשבונות קטנים/פרטיים.

שים לב, יש גם מקומות אחרים שבהם אתה עלול ליפול, למשל שער ההמרה הרצחני בפייפאל,

אם אתה משלם דרך כרטיס אשראי בלי להירשם וכיו"ב (פרטים במנוע החיפוש של הפורום).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני רשום לפייפאל ואני נמנע מההמרה שלהם ונותן לבנק לעשות את ההמרה.

אני מתחיל לחשוב שאני משלם יותר דרך ההמרה של הבנק.:shock:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ויזה לוקחת על ההמרה 2.5 אחוז.

ניתן לבדוק כמה יוצא פה.

מכמה פעמים שבדקתי, ההמרה של ויזה עם הריבית שלהם יוצאת יותר זולה מההמרה של פייפאל.

פורסם

כן, הסכום שמופיע בחשבונית בשקלים.

אם כך, סוף סוף פתרתי את התעלומה למה שער הדולר בפייפאל תמיד גבוה בכמה אגורות מהשער היציג! פעם אחת אפילו שלחתי להם מייל ששער הדולר שלהם לא מתעדכן כמו שצריך והם לא ענו:lol:

פורסם

שער הדולר תמיד יהיה "שער מכירה" - כלומר השער שבו הבנק מוכר את המט"ח לציבור, כמובן שיהיה קצת יותר מהיציג. לעומת זאת יש גם "שער קניה" - שבו הבנק רוכש מט"ח מהציבור, ולעולם הוא יהיה קצת פחות מהיציג. סה"כ הפרשי השער שגובים הבנקים הישראליים נעים סביב 1-2%, נמוך מאד בהשואה לבנקים בעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העמלה לא חייבת להיות כזו.

הכל עניין של סוג כרטיס, מיקוח, ושיחת טלפון.

זה הזמן למצווא אצל בני משפחה/חברים מישהו שיש לו סידור ממקום העבודה לכרטיס אישי בחברות האשראי (בדרך כלל כולן) ותחליף לכרטיס עיסקי/קורפורייט/שם מסחרי כלשהו. מועדונים נשמרים ואתה חוסך פה ושם. הם קלים עם ההרשמה ולא מסמך על הקשר שלך לאותו ארגון, כי בשבילם אתה עוד לקוח וזה הכי חשוב להם.

אין דמי חבר, יש רק הטבות. החסרון היחיד הוא שצריך לשלם עבור מה שקונים. אבל זו בעיה עם כל כרטיס...

דוגמה: עסקה מ-21.10.13 $20.40 שער המרה 3.5188 מתאריך 23.10.13 (שנראה לי כממוצע בין שערי המחאות גבוה ונמוך ובודאי נמוך משער מזומנים גבוה), עמלת המרה 0.36 ש"ח. העמלה פטורה ממע"מ.

עסקה מ-15.10.13 $10.02 שער המרה 3.5327 מ- 17.10.13 , עמלת המרה 0.18 ש"ח.

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מצורפת תמונה,80 דולר,גם בשער של 3.6 ש"ח לדולר עדיין יוצא 288 ש"ח,אני משלם עמלה על הזכות להזמין מחו"ל?:evil:

1.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדו"ח שצילמת הוא של החלפת מטבע בבנק, לא באמצעות חכרת האשראי. לפיכך העמלות שונות.

העמלה היא 7%, גבוהה מאד. בדוק בתעריפון הבנק - יתכן שמדובר בעמלת המינימום לפעולה מסוג זה. אם אני מזהה נכון מדובר בבנה"פ, ואצלם עמלת ההמרה היא 0.19%, אבל בעסקה מעל $99 יש מינימום של $6.7 שזה קצת יותר ממה ששילמת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקי אז על זה אני מדבר, למרות שרשום שם "עמלת חליפין",אני משלם בפייפאל שאליו מקושר המאסטרכרד הבין לאומי שלי,בחברת האשראי אני רואה את החיובים בדולרים,אבל הבנק ממיר את הדולרים לשקלים,על כל קניה שאני מבצע בחו"ל,ואני מבצע לא מעט לוקחים לי כ12 ש"ח על כל פעולה,אם הסכום "גבוה"(80 דולר זה לא גבוה) לוקחים לי כ20 ש"ח.

זה לא נשמע לי הגיוני.

זה התעריפון של הבנק:

סכום העסקה סכום/שיעור מינימום מקסימום עד 49 דולר $3.30 עד 99 דולר $5.50 מעל 99 דולר 0.19% $6.70 $2,700.00

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

משהו מוזר מאד. גם אני משתמש במסטרכרט (אם כי בדרגה יותר גבוהה) - אני משלם שער מכירה העברות והמחאות ותו לא. אם הייתי משלם 12 ש"ח לפעולה לא הייתי קונה כלום באיביי. אבל אצלי ההמרה מתבצעת על ידי ישראכרט, חשבון הבנק מחוייב בשקלים במסגרת החיוב התקופתי הרגיל (כיום מדובר בחיוב מט"ח חודשי, יחד עם חיוב השקלים).

ממליץ לך ליצור קשר עם ישראכרט ולבקש שהם ימירו את המט"ח לש"ח, כיון שכנראה שעמלות ההמרה שלהם הרבה יותר נוחות.

פורסם

אז אצלי מסיבה כל שהיא,החשבון בנק מחוייב בדולרים והחיוב יורד לי תוך כמה ימים ולא במועד החיוב הבא.

אבדוק את העניין עם ישראכרט,עד עכשיו חויבתי בכמה מאות שקלים על העמלת שקר הזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...