Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק שלי שבק חיים... ככה זה שקונים משהו פשוט בכמה גרושים.

עכשיו אני רוצה להשקיע, אני מח]פש משהו עם MP3 שיספק אותי להרבה זמן, שדיסקים לא יקפצו בו ושאני אהנה מהאיכות שמע שלו... בסביבות ה1500 ש"ח.

מישהו יכול לעזור לי לבחור?

פורסם

לפי מה שקראתי ולא רק פה הרדיו דיסקים של Alpine יותר טובים מבחינת הסאונד.

אבל מצד שני הפיוניר הרבה יותר יפים, אז זה בחירה שלך, פוזה או רדיו דיסק שעושה תעבודה? :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

זה לא הבדל עצופ בסאונד וזה לא כזה קריטי

לפי מה שאני רואה פה הוא לא הולך להרים מערכת SQ עולמית אז אין לו סיבה ללכת על האלפין הזה במקום הפיונר 760

שהוא מאוד יפה כולל תצוגות של סרטונים איכותי ביותר הרבה מאוד אפשרויות ושל חברה אמינה מאוד

פורסם

יש פה הרבה שאמרו שלאחר שימוש ממושך ההבדל הוא די גדול, וכמו שאמרתי זה בחירה.

יש כאלה שמעדיפים להנות מהאנימציות והסרטונים וכל השטויות מסביב ויש כאלה שלא מעניין אותם כל כך אם

הרדיו דיסק מכוער, העיקר שהוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר ושהוא נותן איכות סאונד גבוהה.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אחלה HU אני לא מאמין שתמצא בה חסרונות יש לה קרוס מלא, פונקציות, תצוגות והמון כיוונונים (הכל יחסי...)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אחלה HU אני לא מאמין שתמצא בה חסרונות יש לה קרוס מלא, פונקציות, תצוגות והמון כיוונונים (הכל יחסי...)
מסכים !

תלך על זה !

האלפין אין שום איכות יותר טובה ! אולי טיפה אבל לא שומעים באוזן !

מה שכן יש לו קרוס מדהים וזה מה שמקנה צליל יותר טוב כי יש לך הרבה מאוד אפשרויות כיוון !

אבל למערכת בסיסית ולמשתמש בסיסי אני לא יודע עם הוא צריך את כול האפשרויות האלה !!

פורסם

מי שאומר שאין הבדל באיכות בין מכשירים שונים או אפילו מגברים שונים לא יודע על מה הוא מדבר.

מנסיון רדיו דיסק עושה המון המון הבדל לי יש את ה JVC LH 300 שנחשב לסבבה מכול הבחינות ולמולו בדקתי דגם ממוצע של קלריון וזה עולם אחר לגמרי ושאר הרכיבים שלי לא מי יודע מה ועדיין יש בדל מאוד מורגש!

היה פעם דיון שגם מגבר הוא רק מגביר ואין כזה איכותי יותר איכותי פחות, אז למי שמעוניי בהוכחה שידבר איתי בפרטי!

• תוכן חדש...