Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב מסוג פולו שנת 2001 ויש לי קילופים בצבע השאלה האם כדאי לקלף אץ

הקילופים הללו ואיך לקלף כי זה נראה מוזר..

וכמה נראה לכם לסדר את הצבע של הרכב, את כל הגג והפגוש ובצדדים קצת..?

פורסם

אם הגג שלך דהוי או שיש הרבה קילופים בצבע וזה מפריע לך אז עדיף לך כבר לצבוע את כל הגג בצבע הרכב, בעלות של 350-500 ש''ח תלוי איפה.

לי היו קילופי לקה בבגאג' של הרכב, וצבעתי את החלק ב 400 שקל יצא בידיוק בצבע הרכב ויצאתי מרוצה מאוד מהתוצאה

אז אם זה באמת מפריע לך ממליץ לך לצבוע גם.

ד''א גם אצלי בגג הצבע דהוי, אך כל שאר הרכב נראה בצבע טוב, ואני מעוניין גם ככה למכור את הרכב אז אני מעדיף להשאיר את זה ככה, פשוט בבגאג' זה היה חובה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

איפה עשית את זה במחיר כזה?

ואם אני רוצה שיעברו על המקומות שדהוי בהם הצבע כמה יעלה לי?(הגג ליד מכסה הדלק בשני הצדדים ובמכסה מנוע)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
איפה עשית את זה במחיר כזה?

ואם אני רוצה שיעברו על המקומות שדהוי בהם הצבע כמה יעלה לי?(הגג ליד מכסה הדלק בשני הצדדים ובמכסה מנוע)

מזה יעברו במקומות שדהוי בהם הצבע? אם הם צובעים חלק אז את כולו, לא עושים לך מקומות בודדים, אתה צובע חלקים שלמים, כל חלק 400 שקל, לי הוא אמר שני כנפיים יעשה לי ב 600 אבל גג 400 ובגאג' 400 דלת 400.

ואני מהקריות אז מנסתם עשיתי את זה בקריות.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אוקיי ומה לגבי הקילופים ברכב יש איכשהו לפתור את זה? או שעדיף לא לגעת בכלל? זה לא נראה טוב לא לעין בכלל הקילו פעם הללו..

• תוכן חדש...