Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 40 אלף ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ברשותי דייהאטסו טריוס (שחוזר לאמא אחרי שימוש אישי של כמעט חצי שנה ),ואני רוצה לקנות אוטו, מומלץ משהו ספורטיבי אבל אשמח גם להצעות שונות.

יש לי תקציב של עד 40K.אשמח לתשובות והצעות מעניינות(לא משנה השנה העיקר שיהיה אוטו סבבה שנוסע).

תודה לעוזרים מראש:)

פורסם

ידני /אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ידני אפשרי, סיאט איביזה FR תכנס לך בתקציב משנתון 06.

קח בחשבון שהן שופרו ונחרשו כך שתצטרך סבלנות למצוא אקזמפלר ראוי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תלוי מאוד מה את מחפש,בתקציבך תוכל למצוא גם קליאו ספורט שמורה ,השאלה האם זה מה שאתה מחפש,אם חשקך נפשך ברכב צעיר מאובזר אמין וחסכוני ישנן אופציות טובות יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

הקטע הוא שההעדפה האישית שלי היא ידנית, אבל אני קונה אוטו לי ולאחותי, כלומר משותף, והיא לא כלכך מסתדרת עם ידני אז ההעדפה לאוטומט... ושנתון 06 ומעלה זה סבבה:)

• תוכן חדש...