Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע אודות ולנטיין 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של מכשיר ולנטיין 1 ורציתי לדעת למה לשים לב..

איך לדעת אם המכשיר תקין, האם יש כמה גרסאות למכשיר, איך יודעים אם הוא נקנה מחו"ל?

תודה לכולם.

פורסם

מההודעה שלך אני מבין שאתה מתכנן לקנות יד 2.

איך לדעת עם המכשיר תקין-בעייתי. אפשר לדעת באמת רק בפועל.

יש למכשיר הרבה גרסאות שכולן יהיו טובות במידה ויש את הפונקצייה POP (שמכסה את הדבורה), כמובן שעדיף לקנות את הגרסא האחרונה (ואין לי מושג מה הגרסא האחרונה:lol:)

אי אפשר לדעת מהסתכלות על המכשיר אם נקנה בחו"ל או לא- הדרך היחידה לדעת זה אם יש קבלה.

אם אתה מתכנן לקנות מכשיר יד 2 כדאי לקנות רק ממישהו שאתה סומך עליו, כי יש את הסיכון שהמכשיר שתקנה תקול ולא תדע את זה עד שברגע שתצטרך אותו הוא לא יתריע כמו שצריך.

פורסם

בתחתית המכשיר יש מספר סידורי, אתה מקליד אותו באתר של וולנטיין ומיד יודע אם הוא עדכני.

תמיד אפשר לבדוק את המכשיר לפני הרכישה..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הכוונה בלבדוק היא לחברו לחשמל ולראות שהוא נדלק ומתאפס בצורה תקינה, כמובן לא רלוונטי בהזמנה מהבית.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...