Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת סמארטפון ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהריים טובים לכולם

הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון.

לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב).

אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים .

הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה).

וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת סטודנט) - 600-1000 עדיפות למחיר הזול (לא על חשבון הדרישות - מכשיר שירגיש מאוד זול , או שיהיה טיפה איטי יגרום לי אי נוחות תמידית).

דרך אגב אני מאזור השרון ומעדיף לקנות מחנות מוכרת (לא חייב אבל מעדיף , מפחד מסלולר מזוייף).

עשיתי סקר שוק והגעתי לרשימה מאוד גדולה של סלולרים (גדולה מדי) :

המחשבה הראשונה הייתה גלאקסי 2 , הבעיה שהמחיר שלו קצת גבוה מדי לטעמי.

ראיתי את המכשיר הבא :Samsung S5690 Galaxy Xcover , הוא קצת ישן , אבל בגלל העמידות שלו (אני קצת בלאגניסט) הוא נראה בסדר , והמכשיר מצוין. מצד שני הוא נראה קצת חלש ופשוט.

ראיתי שיש אצל רמי לוי את המותג - Huawei Ascend , מכשירים שעולים קצת פחות מאלפייה . הבעיה שקראתי ברשת ביקורות לא טובות על המכשירים. כמו כן ראיתי ברשת באג את המותג Xtreamer (בסביבות ה800 ש"ח)

המותג Lenovo נכנס לאחרונה לשוק , וראיתי שהמחירים שלו לא רעים בכלל (חשבתי על הA850) את החברה אני מכיר כמובן רק מהמחשבים הניידים...

יש את הדגמים "האחרים" של LG וסמסונג שעולים בין 700 ל900 (יש הרבה מאוד כאלה) , האם יש מכשיר שיכול להתאים לי?

תודה לעוזרים

פורסם

עד 1000 שקל אתה יכול לירכוש רק מכשיר בעל מיפרט עלוב בארץ, לכן רק מכשירים סינים (מסין) יכנסו לתקציב.

האם להזמין מסין בא בחשבון? כי לדוגמא הA850 של לנובו יעלה לך רק 630 ש"ח כולל מישלוח לארץ או 850 כולל מיסים במידה ויעצר במכס- בימקום כ1300 ש"ח בארץ.

ברמי לוי יש את הG510 של חואוואי כן יכול לתת ערך סביר למרות החומרה המיושנת בעיקר ביזכות האחריות שהם מציעים לשבר מסך ב150 שקל(נפוץ במכשירי סמארטפון).

בקיצור -עד 900 שקל: אתה קונה אחלה מכשיר מסין בעל חומרה טובה יחסית לחווית שימוש מצויינת.

מעל 900 - תוסיף עוד קצת ותיקנה מכשיר ממותג מחברות הגדולות בעל מיפרט (1GB זיכרון ואנדרואיד 4.2).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בקשר למכשירים הסיניים - הבנתי שיש בעיה עם מעבד MTK והGPS האם אתה מכיר ותוכל להרחיב?

ראיתי שרמי לוי מוכר את הG510 - המכשיר הוא משנת 2013 , במה הוא מיושן? (אני בור בכול מה שנוגע לטכנולוגיה , לצערי).

כנל לגבי המכשיר של לנובו ( בארץ הוא יעלה 1200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858935) , מה הסיכון בהזמנה דרך האינטרנט? מבחינת זיופים , אני מבין שאין מה לדבר על אחריות.

האם סלולר ב600 ש"ח - לדוג' Samsung S5690 Galaxy Xcover , לא יספיק לדרישות שלי? (אני מזכיר שהיה לי"סמארטפון" , רשמתי את הדגם בהודעה , והוא איכזב מאוד).

תודה

פורסם

קודם כל ממליץ לך לעיין בפורום הבא שמוקדש למכשירים הסיניים ויש בו המון מידע מביקורות גולשים +ביקורות והמלצות על חנויות ועוד.

http://iandroid.co.il/forum/forum71.html

דבר שני: אני כבר כמעט חצי שנה עם מכשיר סיני THL W100 שהוזמן מחנות בסין ומאוד מרוצה והמכשיר עובד סבבה וניראה מצויין כולל המסך.

יש לי מעבד MTK6589 הנפוץ ואין לי בעייה עם הGPS, לרוב יש בעייה עם הGPS כי הוא לא מוגדר לאיזור שלנו, הגדרה פשוטה ומהירה מסדרת את העניין, אכן יש מכשירים שיש להם בעיה עם הGPS ולרוב מדובר בדגם ספציפי שעליהם תוכל ליקרוא בביקורות גולשים ולהימנע מימנו.

מבחינת אחריות- כן יש לך אחריות לשנה מהחנות ממנה קנית, כל עוד לא מדובר בנזק פיזי שלא מכוסה גם בארץ אין בעיה.

הבעיה היחידה זה הזמן בין שליחה לסין וקבלה בחזרה (כ18 ש"ח בדואר רגיל או כ100 ש"ח לEMS).

כיום המכשיר שלי משווק בארץ במחיר של כ1200 ש"ח שאני קניתי אותו שבידיוק יצא בסין בפחות מ600 ש"ח ולא עבר במכס(עניין של מזל שהסטטיסטיקה לטובתנו).

כמובן ויש לך את ההגנה של פייפל במיקרה והמכשיר לא מגיעה וכ' ויש גם חנויות מומלצות עם נסיון מהגולשים, תשקיעה איזה שעה בפורום הסיני ותיפתח גם דיון להמלצה.

אם תחליט ליקנות מסין אשמח לעזור לך בבחירת הדגם לפי דרישות והתקציב והמלצה על חנויות מוכרות שגם אני מזמין מהם.

בהצלחה.

נ.ב: ה510 כולל מעבד עתיק וחלש + רק 512MB זיכרון שכיום זה ממש מאט.

הסיבה היחידה שחשבתי להמליץ זה מסיבת האחריות של תיקון שבר מסך והשבתה + למרות שמהכשיר מיושן יחסית הוא שנות אור מהאלקטל העתיק שהיה לך כולל מסך טוב יותר.

http://www.merimobiles.com/huawei-g510-dual-core-3g-4-5-inch-ips-1-0ghz-with-android-4-1-dual-cam-smartphone_p/meri8610.htm

כאן רואים שמכשיר עולה כ460 ש"ח ללא מיסים או כ630 כולל מיסים ובהפרש מחיר מקבלים אחריות לתיקונים זולים לכן אולי זה לא יותר מידי יקר מאשר רכישה מסין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמוך, עד לפני כמה שבועות היה לי נוקיה פשוט, הייתי מצליח להיכנס איתו לפייסבוק וקצת וואי נט. אחרי שהוא נפל לדלי של סבון כלים חיפשתי משהו פשוט, לא היה לי צורך בכל המכשירים הכי חדשים, והם היו לי קצת יקרים, אז קניתי מחבר פורום את הגלקסי 1 פלוס. לשימוש שלי הוא סבבה {פייסבוק, וואלה, אפליקציות בודדות לדברים שבאמת צריך (וויז, אוטובוסים\רכבת ואפליקצייה של הבנק)

אגב, היום הנוקיה התעורר לחיים, צ'אק נוריס של הפלאפונים

• תוכן חדש...