Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.....

ביום שישי הייתה תאונה באשמתי.....

כלומר נסעתי והייתה צומת עם רמזורים לא פעילים בגלל שנכנסה שבת ורחוב הדתיים סגור לכן מצד שמאל של הצומת יש תנועה דו סטרית ומצד ימין התנועה חד סטרית...

היה לי עצור ועצרתי ונתתי ל2 מכוניות שהיו משמאלי לעבור והתחלתי לנסוע פתאום היה בום!!!!!!

מכונית מצד ימין נכנסה בי כי אני לא ראיתי אותה(למרות שהסתכלתי ל2 הכיוונים לפני שהתחלתי לחצות אותה ובכל זאת לא ראיתי אותו)

עכשיו קיבלתי שלילה מנהלתית ל60 יום + משפט.....

אני רוצה לדעת מה יעלה בגורלי כלומר אם יהיה לי טסט ותיאוריה מחדש ואני רוצה לדעת איזה קנס אני יכול לקבל.....

נ.ב.

אני לא צריך שתכתבו עלי איזה מטומטם אני שלא נתתי זכות קדימה בעצור ושזאת אשמתי המלאה ו"לא ראיתי" זה לא תירוץ, אני יודע זאת בעצמי ומספיק רע לי על הלב...

אני מבקש ממכם שיענה רק מי שבאמת מבין בנושא...

תודה מראש...

פורסם

השאלה היא אם אדוני נהג חדש או לא?

כמה זמן רשיון?

יש עבירות קודמות?

אתה מתכוון לקחת עו"ד למשפט? או לייצג את עצמך ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה תיפול לרחמי השופט (שלא ממש מכיר במילה רחמים) סביר שתקבל לפחות עוד חודש , מה שאומר טסט ותאוריה מחדש.

מומלץ בחום לקחת עו"ד ... רק עו"ד יכול באמת להציל אותך מתאוריה וטסט. תקבל רק תאוריה.

פורסם

אני חייל ואין עבירות אין מצב שהוא ירחם?

דרך אגב כמה עולה עורך דין בתחום.....?

(ועדיין לא קיבלתי תשובה כמה קנס אני אקבל, מישהו יכול להגיד לי?)

פורסם
אני חייל ואין עבירות אין מצב שהוא ירחם?

דרך אגב כמה עולה עורך דין בתחום.....?

אם אתה חושב ללכת למשפט על מדים ולנסות לעבוד על הלב של השופט מלכתחילה תכין מסיבת פרידה לרישיון שלך, זה לא עובד, מניסיון של חבר, וטוב שכך.

קח עו"ד.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אי אפשר לדעת כמה קנס תקבל, זו כבר ההחלטה של השופט.

מנסיון שלי יש גם נוסחה מסויימת שאם אתה אומר לשופט שאין לך כסף והרשיון לא כ"כ חשוב לך, אז בד"כ השופט ילך לכיוונך ויתן פחות קנס ויותר שלילה, או ההיפך.

מה שיותר חשוב לך, אתה יכול לקבל יותר מהשני.

וכל הנושא של המדים, ממש אבל ממש לא עוזר.

פורסם

אוקיי תודה על התשובות.....

רק שאלה אחרונה שלא עניתם לי זה כמה יעלה לי עו"ד בנושא הזה.....

ואם אתם יכולים להמליץ על מישהו אז אני יודה לכם...

ועדיף שיהיה מאיזור חיפה והקריות...

• תוכן חדש...