Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מאזדה 3 קומפורט, 2008, 1.6 ל', עם 109,000 ק"מ.

אני מעוניין לעשות סוג של יישור קו במהלך השבוע הקרוב,

וזה מעבר לכמה דברים בודדים שאני צריך לסדר בוודאות (החלפת מיכל עיבוי..).

בקיצור, לפני המאזדה הייתה לי גולף, כך שאין לי מושג אצל מי ואיפה מומלץ לי לטפל מהיום.

וכאן אני מגיע לשאלה/בקשה-

מבקש המלצות למוסך טוב שהייתם ממליצים להתחיל לעבוד מולו (לאו דווקא מורשה..).

אני גר בראשל"צ, כך שכמעט כל איזור המרכז יהיה בסדר מבחינתי.

כמו כן- מה עוד הייתם ממליצים לבצע? החלפת שמן? נוזל קירור? וכו'... והאם מישהו יודע כמה צריך לעלות מיכל העיבוי?

תודה מראש לעונים,

תומר.

פורסם
שלום לכולם,

בקיצור, לפני המאזדה הייתה לי גולף, כך שאין לי מושג אצל מי ואיפה מומלץ לי לטפל מהיום.

כמו כן- מה עוד הייתם ממליצים לבצע? החלפת שמן? נוזל קירור? וכו'... והאם מישהו יודע כמה צריך לעלות מיכל העיבוי?

תודה מראש לעונים,

תומר.

תתחדש, תתחיל מספר טיפולים / קבלות - ישנם? במידה וכן, בדוק מה הוחלף לאחרונה.

בעיקרון, "גודל" יישור הקו תלוי בבעלים ובעומק כיסו. תתחיל מריענון נוזלים - שמן + פילטר שמן (מקורי), נוזל קירור איכותי, פילטר אוויר.

כשהרכב על הליפט, בדוק רפידות וצלחות. צמיגים יש לבדוק בלי קשר ליישור הקו, במיוחד שאנו נכנסים לעונת הגשמים.

כל זה כאמור במידה ואין לרכב ספר טיפולים / תיעוד. בהצלחה :mm_yeah:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
שלום לכולם,

תודה מראש לעונים,

תומר.

תיתחדש!,ברשותי מאזדה 3 2008 אקטיב,במשך החצי שנה האחרונה עשיתי את היישור קו שאתה מדבר עליו וכלל החלפת נוזל קירור לנוזל מקורי של מאזדה FL22,שאותו רכשתי באחד מהמוסכים המורשים בתל אביב,החלפת פילטר דלק,נוזל בלמים,צמיגים,בלי קשר לטיפול התקופתי שמצריך החלפת שמן מנוע(בחברה משתמשים במוטור קראפט)ופילטר שמן,החלפתי לפלאגים מקוריים של מאזדה,ופילטר אוויר,כל החלפים הם מקוריים בלבד,חלק מהדברים ביצע לי מוסכניק שאני מכיר ומטפל אצלו וחלק מהמקרים האחרים טיפלתי בחברה,רפידות קדמיות גם החלפתי,אני מתכנן לבדוק לגבי החלפת שמן גיר ושמן הגה,ככה אני יודע ורגוע מה עשיתי ומה עבר על הרכב,במידה ואתה מתכנן להשאיר את הרכב אצלך למשך הרבה שנים כמו שאני מתכנן אני ממליץ לך לעשות את הטיפולים האלה כדי שתוכל לנסוע תמיד בראש שקט ולא לדאוג שאיזשהוא חלק לא תקין או שמשהו לא בסדר עם הרכב

m7kj.jpg
  • ספונסר פורום
פורסם

תודה מראש לעונים,

תומר.

מוסך כללי טוב (לא מורשה יבואן) באזור ראשון לציון הוא מוסך איציק פלדמן. מוסך לא יקר, שירותי ואדיב.

לגבי שאר השאלות, נראה לי שכבר קיבלת תשובות טובות.

פורסם
מזה אתה לא יודע ממה להתחיל, איפה טיפלתה באוטו שלך לפני זה? במורשה?

חס וחלילה במורשה... טיפלתי רק אצל רון (מוסך רון..).

אני מניח שאוכל להמשיך אצלו כי בשורה התחתונה- רכב זה רכב... ובטוח שהם יודעים ויכולים לטפל גם במאזדה.

סתם חשבתי לחפש אולי מישהו קצת יותר קרוב וקצת יותר מומחה למאזדה.

פורסם

תודה לכל העונים.

בגדול יש דברים שאני יודע שאני חייב לבצע כחלק מיישור הקו, כי אלו דברים שהיו ידועים מראש.

אני צריך להחליף מיכל עיבוי סדוק ו- 2 צמיגים אחוריים. זהו.

בקיצור לפי מה שאני מבין- פשוט לקחת אותו למוסך ולהתחיל טיפול סטנדרטי (מים, שמן, פילטרים וכו'...).

אז בואו נהיה יותר ספציפיים לרגע-

* יש המלצות נוספות למוסך טוב בראשון, אמין, שאתם ממליצים עליו?

* כמה צריך לעלות מיכל עיבוי חדש?

* המלצות לצמיגים אחוריים? (עד איזור ה- 400 ש"ח לצמיג.. שקטים, בעלי אחיזה טובה..)

• תוכן חדש...