Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט לעתיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים אני כרגע נוהג בפיאט פונטו 2004 ידנית

האוטו שלי לא יחזיק עוד הרבה וברצוני להחליף אותו.

אני כרגע מעוניין בקניית רכב של עד 40 אלף ש''ח (בתנאי שאצליח למכור את הפיאט ב10K)

וקחו בחשבון שאני שנה הבאה הולך להיות סטודנט וזה רכב שארצה איתי כמה שנים טובות.

חסכוני בדלק, חלקים זולים, אוטומט או ידני לא ממש משנה(אם זה אותו מחיר אז עדיף אוטומט)

ואני הולך לסוע איתו פעמיים בשבוע מחוץ לעיר אז זה גם משהו שצריך לשים עליו את הדעת.

חחשבתי על סוברו אימפרזה, או על סיאט אבל הבנתי שהם קצת יקרות בחלקים ואוכלות דלק.

אשמח לשמוע עצתכם..

פורסם

כי הוצאתי עליו יותר מדי כסף כבר על טיפולים וכל מיני בעיות שהיו בו.

דבר שני אמרתי שאני רוצה לנסוע גם מחוץ לעיר פעמיים בשבוע והרכב הזה לא בדיוק עושה תעבודה.

פורסם

אם אתה מחפש לחסוך בדלק ותחזוקה, תשקול בחיובי אחת מהמיני שקיימות בשוק כבר איזה שנה שנתיים ותקנה אותם יד שניה, אני אישית ממליץ על ניסאן אקו מיקרה, הוא לא הכי יפה אבל היה לי אותו לשבועיים ונסעתי איתו בשבועיים האלה כל יום הלוך חזור חיפה ראשון לציון, נסע מעולה וחסכוני רצח בדלק

• תוכן חדש...