Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אתמול בצהריים עשיתי תאונת דרכים בצומת הרחובות עוזיאל ונגבה

הנהגת (אישה זקנה) עמדה בעצור ורצתה לפנות שמאלה אני ראיתי שהיא עצרה והמשכתי בכדי לפנות שמאלה לשם חניית הרכב בחנייה מצד ימין התחלתי לפנות ולקראת סוף הפנייה הנהגת החליטה שהיא נוסעת ונכנסה לי בדלת השמאלית האחורית (לה ניזוק פנס ימין מהקדימה) היא טוענת שאני אשם בתאונה ושאני נכנסתי ברכב שלה למרות שכל ההוכחות מראות שהיא אשמה

אבקש שתעזרו לי להבין מי אשם בתאונה ומי הצודק מבין שנינו אני או היא

כמובן שכבר בבוקר פניתי לביטוח שלי ושלחו לי טפסים למלאות

פורסם

שרטוט של הרחובות, מאיזה כיוון הגעתם שניכם והיכן הייתה הפגיעה (על הכביש), תמונות של הנזק (שלך ושלה, במחיקת מספרי רישוי) זאת התחלה טובה.

אם יש תמונות של הפגיעה במקום הפגיעה (לפני שהרכבים זזו) זה בכלל מצוין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמונות אני אעלה אחר כך פשוט אני באירוע

אבל יש משהו לעשות בנידון פניתי לביטוח שלי והם אמרו שיטפלו בזה פשוט אני רוצה להבין מה זה נותן שהיא לא מודה באשמה מבחיניתי ומבחינת הביטוח שלי

פורסם

מבחינתך? כלום.

מבחינת הביטוח שלך? שהם יצטרכו לעבוד קשה יותר.

מצד שני גם לך יהיה אינטרס לנסות להוכיח לביטוח שלך כי התאונה היא 100% באשמתה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמרור עצור מטיל על הנהג אשר מגיע מכיוון נסיעתו אחריות ברמה גבוהה מאוד.

דהיינו כל כניסה לצומת מנתיב נסיעה אשר יש בו תמרור עצור מותרת רק אם הצומת פנוי

והכניסה בטוחה..

אם הנהגת פגעה בך למרות שיש תמרור בנתיב נסיעתה רוב הסיכויים שהיא זאת

אשר אחראית לתאונה.

פורסם

נכון מאוד הנהגת הגיעה מכיון נגבה ורצתה לפנות שמאלה לכיון עוזיאל ואני הגעתי מכיון עוזיאל ורציתי לפנות שמאלה כמובן שהאטתי וראיתי שהיא עצרה בעצור אז המשכתי בנסיעה אם הייתי רואה שהיא נוסעת הייתי עוצר ונותן לה זכות למרות שאני לא צריך

החנייה היא בערך 50 מטר אחרי הצומת

הנהגת מודה גם שהיא לא הסתכלה ימינה כשהיא התחילה בנסיעתה אלא רק שמאלה אך על התאונה עצמה היא מאשימה אותי..

• תוכן חדש...