Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ST סטיישן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב רכב הדגמה, זה באמת לא מתחייב מחברה חדשה אבל אתר אינטרנט ב2014 זה כרטיס ביקור שיש גם לשרברבים.

איילון מקבלים כאן חשיפה ענקית, אני ישר רצתי לחפש אתר והתאכזבתי גם בשבילכם שלא מינפתם את החשיפה בעולם בו הזמן תגובה צריך להיות תלוי ברוחב הפס.

אגב, חלום ילדות יהיה קשה לך לארגן לי מדילר של פורד, פשוט כי סיירה קוזוורט' כבר מזמן ירדה מפס הייצור.

למען הסר ספק, אני לגמרי בעדכם ומאמין שכך גם רוב הגולשים כאן, אין כוונה להתנצח כי ההצלחה שלכם אולי תסלול דרך לשוק חופשי אמתי על האי הקטן הזה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב רכב הדגמה, זה באמת לא מתחייב מחברה חדשה אבל אתר אינטרנט ב2014 זה כרטיס ביקור שיש גם לשרברבים.

איילון מקבלים כאן חשיפה ענקית, אני ישר רצתי לחפש אתר והתאכזבתי גם בשבילכם שלא מינפתם את החשיפה בעולם בו הזמן תגובה צריך להיות תלוי ברוחב הפס.

אגב, חלום ילדות יהיה קשה לך לארגן לי מדילר של פורד, פשוט כי סיירה קוזוורט' כבר מזמן ירדה מפס הייצור.

למען הסר ספק, אני לגמרי בעדכם ומאמין שכך גם רוב הגולשים כאן, אין כוונה להתנצח כי ההצלחה שלכם אולי תסלול דרך לשוק חופשי אמתי על האי הקטן הזה.

מסכים לחלוטין עם כל הנאמר !! אתר אינטרנט איכותי זה ה-א,ב של כל חברה שמכבדת את עצמה .

פורסם

bar 72

כל מילה בסלע.

תעזור לי מה באמת מחיר הסגירה בדלק לגבי הפוקוס st ?

החלום שלי דווקא צרפתייה (cup) אך המחיר מרחיק אותי ממנה.

גם הפוקוס היא אלטרנטיבה ראויה אך שוב המחיר.

אולי סקודה אוקטביה יביאו את ה rs הידנית (dsg מגיעה) ויתמחרו אותה ב- 180 א' ₪ ואני אקנה אותה.

פורסם

באמת קצת מוזר הענין הזה ומתחיל להזכיר במעט את אלו שפוסלים אוטו כי אין לו מחזיקי כוסות או דברים חשובים מהסוג הזה. אז אתר מושקע ברשת עם צבעים ותמונות מרהיבות זה חשוב, אבל נסיעת הדגמה ברכב שעיקר כח המשיכה שלו זה האופן בו הוא מתנהג על הכביש ומתחבר לנהג, כבר הרבה פחות מענין ואם כן אז אצל מישהו שצריך גם לשלם לו. אבל במחשבה שניה זה אולי מוצדק, הרי אפשר בטח לקרוא באתר המושקע איזה יופי של אוטו אנחנו מוכרים.

פורסם

אז מה יש לנו כאן, סיכום ביניים קצר והשוואה בין דלק מוטורס לאיילון בפוקוס ST

מחיר, בדלק מוטורס ידוע (מקסימום 200K, אולי פחות). איילון - לא ידוע או במילים אחרות, בוא אחי, נעשה לך קפה, נסדר לך משהו ותצא מרוצה.

נסיעת מבחן - דלק מוטורס יש. איילון מוטורס - בתשלום ורק אם אתה לא צייצן.

מפרט - דלק מוטורס ידוע. איילון מוטורס - מה שיצא יצא, מקסימום נפצה אותך.

שירות - דלק מוטורס, יש. איילון מוטורס - לא ברור, איך שהוא מתלבשים על... דלק מוטורס.

יבוא מקביל, דבר מצוין ומבורך. כמו שאתם באיילון מוטורס נראים עד עכשיו, אתם שגרירים מאוד רעים לרעיון מצוין.

אני מקווה שתתאפסו על עצמכם לפני שתיצרו ליבוא המקביל בכלל ולכם בפרט נזק בלתי הפיך.

נכון לעכשיו אתם מצטיירים כמו סוחר רכב/"יבואן אישי" מן השורה ולא כמו יבואן מכובד.

באופן הנוכחי בוא אתם עובדים אין סיכוי שאני אכנס אליכם, לא כל שכן אקנה אצלכם רכב גם אם זה יעלה לי כמה גרושים יותר בדלק מוטורס.

אני מזמין אתכם לקרוא את התגובה הראשונה שלי בשרשור הנוכחי להשוואה כדי שתראו את התהליך שעבר עלי.

להזכירכם, אני נמצא בדיוק במרכז שוק היעד שלכם!! (אלא אם כבר תייגתם אותי כ"ציצן")

פורסם
אז מה יש לנו כאן, סיכום ביניים קצר והשוואה בין דלק מוטורס לאיילון בפוקוס ST

מחיר, בדלק מוטורס ידוע (מקסימום 200K, אולי פחות). איילון - לא ידוע או במילים אחרות, בוא אחי, נעשה לך קפה, נסדר לך משהו ותצא מרוצה.

נסיעת מבחן - דלק מוטורס יש. איילון מוטורס - בתשלום ורק אם אתה לא צייצן.

מפרט - דלק מוטורס ידוע. איילון מוטורס - מה שיצא יצא, מקסימום נפצה אותך.

שירות - דלק מוטורס, יש. איילון מוטורס - לא ברור, איך שהוא מתלבשים על... דלק מוטורס.

יבוא מקביל, דבר מצוין ומבורך. כמו שאתם באיילון מוטורס נראים עד עכשיו, אתם שגרירים מאוד רעים לרעיון מצוין.

אני מקווה שתתאפסו על עצמכם לפני שתיצרו ליבוא המקביל בכלל ולכם בפרט נזק בלתי הפיך.

נכון לעכשיו אתם מצטיירים כמו סוחר רכב/"יבואן אישי" מן השורה ולא כמו יבואן מכובד.

באופן הנוכחי בוא אתם עובדים אין סיכוי שאני אכנס אליכם, לא כל שכן אקנה אצלכם רכב גם אם זה יעלה לי כמה גרושים יותר בדלק מוטורס.

אני מזמין אתכם לקרוא את התגובה הראשונה שלי בשרשור הנוכחי להשוואה כדי שתראו את התהליך שעבר עלי.

להזכירכם, אני נמצא בדיוק במרכז שוק היעד שלכם!! (אלא אם כבר תייגתם אותי כ"ציצן")

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

גם אני אגב

פורסם
זו חייבת להיות בדיחה (לא מצחיקה במיוחד) שהם דורשים תשלום על נסיעת מבחן לא?

אין להם רכב הדגמה,הם שולחים אותך ללקוח שקנה את הרכב ומוכן לתת את הרכב לנסיעת מבחן תמורת סכום סימלי.

Vw Polo GTI

פורסם
אין להם רכב הדגמה,הם שולחים אותך ללקוח שקנה את הרכב ומוכן לתת את הרכב לנסיעת מבחן תמורת סכום סימלי.

טוב, אבל זו בדיחה, נכון? 100 נסיעות מבחן וכיסינו את הרכב ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שני הסנט שלי בנושא:

אישית אני חושב שזה קצת לא ראוי לכתוב פה תגובות רשמיות של יבואן או הנציג שלו נגד "אלו שיש להם חלומות".

זה שאין לכם רכב הדגמה, זו בעיה בפני עצמה (אם כי לא רק שלכם, יש עוד סוכניות שבהן אין רכבי הדגמה לחלק מהדגמים). אבל, עדיין, זכותכם הלגיטימית להגיד שאין לכם אחד כזה, ולספר את הסיפור המלא על הלקוח המתנדב.

לכתוב איזה משהו חצי מתנשא כזה, על זה שלא בא לכם לתת נסיעה מבחן למי שלא רציני... נו באמת..

איך אתם יודעים אם בן אדם הוא רציני? אם הוא סגור על זה שהוא רוצה פורד, ולא מעניין אותו שום דבר אחר?

ואם הוא מתלבט בינה לבין הגולף או הרנו, ורוצה לנסוע בכל אחת, כדי לבדוק מה יותר מתאים לו?

תראו את השרשור המקביל על הפיאסטה st. גל מאוד מרוצה מהאוטו, ומתלהב ממנו וסביר שמאוד יהנה ממנו מאוד במהשך, בדיוק כמו שנהנה ממנו עד היום. אבל לקוחות פוטנציאלים אחרים היו בוודאי מצפים לעשות נסיעת מבחן לפני רכישה כזו, וכדי לקבל פרופורציה לרכבים מתחרים בנישה. אפשר לא להחזיק רכבים במלאי לנסיעת מבחן, למרות שזה לא ראוי בעיניי לרכבים ספורטיביים. אי אפשר לנפנף לקוחות פוטנציאלים באמירות לא מכובדות, ולהניח שאם בן אדם לא מוכן לשלם לכם ברגע שנכנס בשערי הסוכנות שלכם, זה אומ שהוא לא רציני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...