Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מסך האייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

ברשותי 4S

המסך שלי נשבר קלות והייתי מעוניין להחליף אותו,

בחלק מהמקומות אמרו לי כי יש להם מסך מקורי ובחלק מהמקומות אמרו שמי שאומר כך-משקר.

האם אני יכול לקנות מקורי?

מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה?תודה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

מחירים סביב ה200-250 זה לא מקורי, גם קשה להשי מקורי היום כיוון שהרוב תחליפי היום, באיביי תוכל להזמין מסך ב100-110 שקל ואם יש לך ידיים טובות תוכל להחליף לבד.

שכחתי לציין, אם זה שבר קטן, ממליץ להישאר עם זה עד שיגדל היות והמסך שלך כרגע מקורי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ממליצה בחום על קומפיוטר פלייס ברמת ישי, הבעלים של המקום הוא חבר ממש טוב של המשפחה שלי, הוא משתמש בחלפים מקוריים בלבד, מקצועי מאוד ואמין. גם לא יקר לעומת כל המעבדות באיזור

http://cplace.co.il/

פורסם

יש גם את O-MOBILE בקרית אתא. הבעלים זה חבר טוב שלי.

מאוד אמינים, ואמור להיות להם גם תחליפי וגם מקורי, המחירים כמובן שונים בין אחד לשני.

ממליץ להתקשר ולשאול.

04-8113332

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לדעתי, מי שאמר שמקורי, התכוון לדיגיטייזר אבל הזכוכית עצמה רוב הסיכויים לא מקורית.

דרך אגב, ניתן לבדוק במספר דרכים האם הזכוכית הינה זכוכית מקורית או לא, ע"י טיפות מים, ע"י הבדל של 1 מ"מ בגובה וכו'...

במידה ואתה רוצה מסך איכותי הקרוב ביותר למקור ללא פשרות וללא סיכון כי בתכלס, כמעט ואין מאיפה להזמין מקורי אם בכלל....

זה מכאן:

http://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-4S-Display-Assembly/IF115-000

האתר הגדול הידוע לכל התיקונים והוא זה שאחראי לכל הפרסומים שאתה רואה לגבי הפשטת מוצרים... אתר אמין מן הסתם ובעל מוניטין מעולה.

בתכלס? אי אפשר לדעת האם זה תחליפי כמו כל מה שנמצא ברשת עצמה...

כל החלקים שם אם כבר, יקרים מן הסתם, אך האיכות בהתאם.

או שפשוט תחליף מסך תחלופי ב 200-300 שקל וזה הכל.

למיטב ידיעתי, מלבד חנויות רשמיות של אפל, אין להשיג חלקים מקוריים של אפל סתם כך וזה למה כל תחלופי.

• תוכן חדש...