Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , כבר הרבה זמן שאני מתכנן לבנות רצפה כפולה בשביל המגברים בבגאז' עקב חוסר מקום בגב המושבים ואהבת הרעיון.

התכנון זה להביא פלטת עץ mdf (יחסית עבה) שתהיה הבסיס שעליו יותקנו המגברים , להתקין את המגברים עם הגבהה קטנה לזרימת האוויר.

על הפלטה תשב פלטה של פרספקס שקוף שעליה תהיה מותקנת עוד פלטה של עץ דק עם חלונות לצפייה במגבר.

בנוסף יותקנו 4 מאווררים של מחשב שתיים שמכניסים אוויר ושתיים שמוציאים אוויר.

הרעיון הוא שהפלטות העליונות (הפרספקס והעץ עם החלונות) יהיו קצרים יותר בארבעה סנטימטר בכל צד ומשם האוויר יצא וייכנס.

כמובן שיש עוד כמה רעיונות לשיפור שיושבים בראש אבל רציתי לשמוע חוות דעת ממישהו שבנה פעם או שמכיר את העניין איך הרעיון בכללי? והאם יש דברים שדורשים שינוי?

תודה רבה רבה לעוזרים מראש.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

גם אני מבשל רעיון כזה הרבה זמן

רק שעוד לא הגעתי אליו עקב יותר מדי פרוייקטים אחרים

ומחשבות על להחליף את הרכב .

בהצלה בפרוייקט , אשמח לעקוב אחרי התהליך

פורסם

תודה רבה אחי , בהצלחה גם לך בפרויקט העתידי.

פורסם

אהלן ובהצלחה בפרוייקט!

קודם כל אתה יכול לצפות בשרשור שלי ולקבל קצת ראיונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=481570

לרצפה כפולה יש כמה יתרונות וחסרונות:

חסרונות - חוסר נגישות לגלגל ספייר/צריך לפרק או להרים את כל הפלטות והמגברים כדי להגיע לשם.

-הרבה עבודה:-)

-הפרספקס הוא חומר רע לשימוש הזה....הוא נוטע להישרט מאוד(פוליקרבונייט הוא התחלופה הטובה לשימוש זה)

אבל אם תרצה שהפרספקס לא ישרט תאלץ שדום דבר לא יזוז על המגש העליון

- חוסר נגישות לכיונים במגברים

יתרונות - שמירה חיצונית על המגברים.

- יופי:-)

אשמח לענות על עוד שאלות ובהצלחה!

פורסם

תודה רבה רבה לך על העזרה הטיפים שנתת באמת עזרו אני כבר מחר אתחיל לברר על החומר שהמלצת עליו.

אשמח אם תסביר לי איך כדאי לי לעשות את הפלטות העליונות?

הכווונה איך להניח אותם משטח שלם של פוליקרבונייאט שמחזיק את כל המשקל (השאלה אם הוא יחזיק) ועליו פלטת עץ דקה עם חורים או פלטת עץ עבה עם חורים ( שתחזיק את המשקל) ועלייה כמה פלטות של פוליקרבונייט על כל חור שיהיה חלון ועל כל זה פלטת עץ דקה עם חורים לצפייה במגברים. מה עדיף?

את השיטה שאתה עבדת איתה עם המסגרות אני שולל עקב מורכבות וחוסר ציוד.

תודה רבה על העזרה.

ובקשר לפרויקט שלך יצא לך מדהים באמת עבודה ברמה גבוהה מאוד כל הכבוד שאפו הלוואי עלי.

פורסם

תראה, השיטה שאתה רוצה לעשות אם הבנתי נכון היא:

1. הרבה יותר יקרה (הרבה פלטות, הרבה פוליקרבונייט).

2. הרבה יותר עבה (מה שמקטין לך את הגובה של הבאגז').

3. הרבה יותר כבדה ומסורבלת להכנה.

אני השתמשתי בפלטה התחתונה והתחתונה בעץ סנדוויץ' 17 מ"מ,את התחתונה אותה ציפיתי בבד, ממש על הפלטה שמתי את המגברים בלי שום הגבהה (למרות שזה עוד דרך מצויינת לקירור אבל אצלי הבגאז' גם ככה נמוך ולא רציתי עוד להקטין אותו), שמתי חמישה "עמודים" שהם צינור אלומיניום עם חור בקוטר 6 מ"מ ובתוכם עובר בורג כשהראש של הבורג שקוע בפלטה התחתונה ותחילת התבריג שלו מתחיל בפלטה העליונה ככה שהפלטה העליונה חלקה ועשיתי בפלטה העליונה שקעים לאום שנועל את הבורג.

את הפלטה העליונה חתחתי בדיוק מעל כל מגבר ועשיתי במסגרת מעיין שקע כדי שהפרספקס "ישכב" על העץ ויהיה בקו אחד עם הפלטה העליונה, אבל אתה יכול לעשות רק "חור" לחלונות פרספקס ולעשות התאמה בדיוק לחלון בפלטה העליונה ואז לצבוע את המסגרת (כמו שדימה עשה בפונטו גראנדה השחורה שלו, אם מישהו יוכל לתת קישור לשרשור התקנה שלו זה יחדד את הנקודה)

ואז לפני הדבקת החלונות לשים בד על הפלטה העליונה.

זה נשמע אולי מסובך אבל העבודה עצמה דיי פשוטה...

• תוכן חדש...