Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם שמן משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא של האוטו, של השניצל-ציפס.

לשפוך אותו לכיור או לזרוק לפח בתוך שקית ניילון - מה גורם פחות נזק לסביבה?

לא מדובר בכמויות של פלאפליה אלא מחבת ביתי פעם-פעמיים בשבוע

פורסם

אפשר לייצר ביו דיזל. תתארגן גם על איזו פלאפליה ותיהיה מסודר אם יש לך רכב דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אלו 2 האפשרויות היחידות שקיימות בפניך, הייתי מציע להזרים למערכת הביוב.

הרע במיעוטו, מכון טיהור השפכים (מט"ש) הקרוב (מקווה שלא) לביתך, יודע לסנן ולהסיר את שכבת השומן שמצטברת בשפכים.

הנ"ל נאסף ונמכר/נמסר למפעל המייצר נרות (לפחות כך זה פועל בשפ"דן)

אם אתה רוצה להקפיד יותר- נקז לתוך מיכל 4 ליטר כלשהו, כשתגיע לכמות המספקת תבקש מאחת המסעדות/פלאפל בסביבה לרוקן את זה למיכל השמן המשומש שלהם.

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה לא בדיוק ככה בשפד"ן.

הם אוספים ושולחים אבל עדיין זה הורג את החידקים בבריכות הטיפול. הדרך לשפוך לביוב היא להוסיף סבון וומים, לחמם קצת כדי שזה יהפוך לתחליב ותאת זה לשפוך לביוב. זה גם יותר בריא לצנרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני גר ביחידת דיור- מרתף. אז אני מחובר לביוב בעזרת משאבה חיצונית. בעל הבית אמר לי לא לזרוק מגבונים לחים וכאלה לאסלה כי זה דופק את המשאבה. אז סבבה- לא זורק.

אבל מה זה אומר לגבי שמן שנשאר אחרי טיגון? לביוב או לפח?

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אני גר ביחידת דיור- מרתף. אז אני מחובר לביוב בעזרת משאבה חיצונית. בעל הבית אמר לי לא לזרוק מגבונים לחים וכאלה לאסלה כי זה דופק את המשאבה. אז סבבה- לא זורק.

אבל מה זה אומר לגבי שמן שנשאר אחרי טיגון? לביוב או לפח?

תודה

המגבונים האלה הם רעה חולה למערכת הביוב. הם נארגים במשאבות, במגובים ובדחסנים לחבלים שמסתבכים בהכל ותוקעים את המשאבות והדחסנים.

פורסם
אפשר לייצר ביו דיזל. תתארגן גם על איזו פלאפליה ותיהיה מסודר אם יש לך רכב דיזל.

יצור ביודיזל דורש שימוש בחומרים כימיים שאינם מומלצים לבית עם ילדים (והכמויות לא משהו)

נלך על פתרון התחליב

פורסם

אני מחכה שהשמן יתקרר לגמרי ושופכת אותו לשקית סופר רגילה, קושרת חזק וליתר ביטחון שמה את השקית המלאה בשמן בעוד שקית סופר שגם אותה אני קושרת חזק והיידה לפח.

פורסם

ואז זה מגיע לאתר איסוף האשפה, השקית נוזלת והכל נוזל ומזהם את הקרקע ומי התהום.

• תוכן חדש...