Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט חדש רנו קראוול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,לאחר ניסיון להיגמל ממחלה קשה ושמה "אספנות" (מחלה טובה) ולאחר 6 שנים שלא שיפצתי רכבי אספנות,

זה קרה שוב ...הפעם זו רנו קראוול שנת 64 הנעה אחורית בלמי דיסק ואין מנוע 1100cc וחסרים המון חלקים .

צירפתי מספר תמונות מהרגע שרכשתי את הרכב, בניתי לו חנייה סגורה ועכשיו כל מה שנשאר זה לגייס חלקים ולהתחיל לעבוד. אני אשמח להצעות ועזרה בחלקים. כמו כן דרוש מנוע.

תודה רבה, מקווה שתיהנו.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

כול המציל רנו כאילו הציל עולם ....

מהיכן אתה מתכנן להסיג מנוע? אני מניח שרק בצרפת, יש לי רעיון אך להביא אותו אם אתה מאתר אותו.....

צור קשר בפרטי.

יש אחת משופצת? הייתה אחת אצל גרר אזור עומדת לא יודע מה עלה בגורלה...

בהצלחה

פורסם

המנוע המותקן בקרוול זהה למנוע 1.1 ליטר של רנו 8. השאלה הנשאלת מהיכן ניתן להשיג מנוע של רנו 8...:roll:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תודה לכולם, אני מצרף תמונות על רעיון לשינויי הלוק האחורי של הרכב ואני עדיין פתוח להצעות מכאניות ,יש תמונה של המנוע המקורי אך לא נראה לי שאני ירכיב מנוע של 45 כוח סוס במקור ,ועוד מנוע של שלושים שנה נשאר אולי סוס אחד וחמש חמורים ....בסופ"ש אני מתחיל לפרק את הרכב ולצלם לכם תמונות נוספות.

2b25e3b65c.jpg

76eb2e2a6f.jpg

f024749ea1.jpg

a.jpg

b.jpg

• תוכן חדש...