Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב לא זז, הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים. המחשב הוא של HP עם מעבד I3 ונתונים לא רעים. לאחרונה, המחשב החל פשוט לזחול. אני מתכוון להיכנס לתיקיות או לדפדפן לוקח לי שנים. המחשב מריץ חלונות 8. רציתי לדעת האם יש פתרון כלשהו? מה כדאי לי לבדוק?

כל התהליכים במחשב נראים תקינים ואין איזה משהו שמאט בצורה חריגה או מקשה על המחשב.

יכול להיות שזה וירוס כלשהו? (הייתי תקופה מסוימת בלי אנטי וירוס)

תודה.

פורסם

ניסית במקרה להפעיל את המחשב במצב בטוח? בדקת אולי איזה תהליכים עולים עם המחשב?.

יש תוכנה מצויינת אני לא יודע אם היא תומכת ב windows 8 קוראים לה Autoruns שהיא מראה לך את כל התהליכים שרצים, משימות מערכת ועוד.

נסה להוריד אותה ואת התוכנה ccleaner על מנת לבצע ניקוי למחשב, ותראה אם יש שיפור. כמו כן לבדוק HD כפי שהמליצו מעלי תמיד טוב. את התוכנות שציינתי ותוכנות נוספות תוכל להוריד מ http://www.filehippo.com

פורסם

ואם כל זה לא יעזור, בהגדרות מחשב יש באפשרותך לעשות רענון, זה כמו פרמוט רק שזה לא נוגע בקבצים שלך, רק קבצי מערכת.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בין השורות אני קורא שיש לך כרגע אנטי וירוס. בחיאת זומזום, תוציא אותו.

לא, לא תחטוף שום וירוס. אל תדאג. אלא אם כן אתה גולש באתרים של פרנקוס,

אז גם אנטי וירוס לא יעזור לך.

כמה זיכרון RAM יש? 8 זה די בסיסי היום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תלוי גם במערכת ההפעלה, לדעתי אם יש לך 4gb זיכרון RAM ויש לך מערכת 64bit, עדיף להתקין 32bit מכיוון שמערכת ה 64bit מכבידה על המחשב אם אין כמות גדולה של זיכרון.

פורסם

זיכרון 4 ראם, הווינדוס הוא 8 64 ביט. בכל אופן, המחשב לא עבד ככה בהתחלה. הוא עבד מהר. לפני כמה זמן הוא החל להיות איטי.

אנסה את הCcleaner. איפה אני מוצא את האפשרות של הרענון בהגדרות המחשב?

פורסם

סמירו, לפני שאתה מתחיל להוריד תוכנות ולשבור את הראש.

קודם כל גש לביוס של המחשב (לחיצה על F10) ובצע שם HDD SELF TEST.

במידה והבדיקה נכשלת ואתה באחריות, יחליפו לך להארד דיסק חדש.

אם הבדיקה עוברת,

כנס לווינדוס פתח את חלון המשימה (WINKEY+R) תרשום MSCONFIG ולחץ אנטר.

יש שם שלושה מצבים, בחר במצב DIAGNOSTIC STARTUP ובצע הפעלה מחדש.

אם המחשב מתחיל לזוז, כנראה שמדובר באחד הסרביסים שתוקע אותו.

פורסם

או-קיי, 4 זה גבולי למערכות 64 ביט בימינו. ככה זה.

בין אם תגלה או לא תקלות אחרות לפי המדריכים שנתנו לך,

מומלץ לשלשל עוד כמה שקלים ולהכפיל ל-8. זה די זול.

לא קיבלתי תשובה על קיומו או אי קיומו של אנטיווירוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קיים אנטי וירוס - Avast חינמי, שתוקפו החינמי אמור לפוג בעוד 5 ימים ואז אמחק אותו.

למען האמת אחרי ניקיון של הCcleaner המחשב החל לפעול הרבה יותר טוב.

פורסם

CCLEANER מומלץ להפעיל פעם בשבועיים-חודש תלוי באופן שימוש

לא לשכוח שזה מוחק הסטוריה וסיסמאות שמורות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
בין השורות אני קורא שיש לך כרגע אנטי וירוס. בחיאת זומזום, תוציא אותו.

לא, לא תחטוף שום וירוס. אל תדאג. אלא אם כן אתה גולש באתרים של פרנקוס,

אז גם אנטי וירוס לא יעזור לך.

כמה זיכרון RAM יש? 8 זה די בסיסי היום.

8 זה בסיס כשאתה מקבל את זה מהחברה, אני שדרגתי ל 6 (היה 2GB והמחשב בן 5+) והמחשב עובד מצויין חלק ללא בעיות כלל. מעבד T6600 מזדקן.

לפותח השרשור - מומלץ להוסיף עוד סטיק זכרון 4GB שהמערכת תהיה קצת יותר "חופשיה".

בנוסף, אני ממליץ על כל תקופה של שנה בערך לבצע FORMAT למערכת.

תגבה את כל הקבצים שלך - תעשה התקנה מחדש של הוינדוס ע"י התוכנה של HP שנקראת HP RECOVERY - שזה מה שאני עושה בזמן שאני כותב כאן, נותן לילה של עבודה והמערכת מותקנת מחדש ללא בעיות שיגרמו לך לכאבי ראש עד שתצליח לפתור אותן.

בנוסף - אל תתקין כל מיני תוספים של תוכנות, למשל כשאתה מוריד כל מיני תוכנות עזר לדוגמת BSPLAYER או דברים מהאינטרנט הרבה פעמים היצרנים דוחפים תוכנות פרסום שאתה לא שם לב אליהן ובמהלך ההתקנה לוחץ על "המשך", מתקין את כל השטויות הנ"ל שגורמות לתקיעות אינסופיות ותוספים שטותיים במיוחד בדפדפנים.

תתקין CHROME במקום האקספלורר.

תתקין אנטיוירוס של חברת ANTIVIR - AVIRA. מעולה, חינמי, ואני מעדיף אותו הרבה יותר על פני נורטון שמורטון / AVG.

Opel Adam S 2017

פורסם
קיים אנטי וירוס - Avast חינמי, שתוקפו החינמי אמור לפוג בעוד 5 ימים ואז אמחק אותו.

למען האמת אחרי ניקיון של הCcleaner המחשב החל לפעול הרבה יותר טוב.

הוא ממשיך להיות חינמי גם אחר כך, רק צריך לאמת את הרישום שוב (אפשר עם אותו המייל של שנה שעברה).

אינטיוירוס מעולה שאני משתמש בו שנים ומתקין על כל המחשבים שעוברים דרכי.

ברגע שמפעילים את מצב גיימ-מוד בהגדרות, גם לא שומעים ממנו אף פעם ואין שום חלונות קופצים. פשוט חלום :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: נמחק האנטי וירוס, הורצה בדיקה על הזיכרון הפנימי ועל ההארד דיסק והכל תקין. כמו כן, הדלקתי את המחשב במצב של דיאגנוסטיקה והמחשב עדיין היה איטי יחסית.

מה עליי לעשות? האם רק פרמוט זה הפתרון?

פורסם

נסה את SOLUTO - סטארט אפ ישראלי עם ביצוע מעניין: הוא עוקב אחרי כל מה שעולה במחשב ויודע להצביע לך על הבעיות והנקודות שגורמות לאיטיות. וגם עוזר לך לתקן

http://www.soluto.com/boot-time

עריכה: התקנתי עכשיו את SOLUTO והצלחתי לקצר את זמן העליה של המחשב מ-2:30 דקות ל-1:40!

עריכה 2: אין לי מניות בחברה.

• תוכן חדש...