Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקיף תנועה, הייתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם במקרה שעבר עלי היום בכביש.

שעה 7 בערב אני נוסע כרגיל מגיע לרמזור אדום, מקבל הודעה בווטסאפ (בגלל שזה רמזור אדום אני מרשה לעצמי לקרוא סמס ולא תוך כדי נסיעה), פותח את ההודעה וקורא.

פתאום אני מקבל פלאש לפנים שלא היה מבייש את מיטב צלמי הפפראצי בהוליווד.

אני מרים את הראש מהאייפון ומצד ימין שלי נהג אמבולנס צילם אותי.

אני פותח את החלון והוא אומר לי "כרגע הפסדת 1000 שקל ו 6 נק', אני שואל אותו מי אתה ?

הוא עונה לי: "משקיף תנועה" נתן גז ונסע.

WTF ?!?!?!?!

אשמח אם תאירו לי קצת אור בנושא כי לפי הכתבה הזאת זה נשמע לי בולשיט מה שהוא עשה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4165574,00.html

אבל בשביל להסיר ספק אשמח לעצתכם ואם יש דבר אומלל כזה שנקרא "משקיף תנועה" ?

אני חושב לעצמי כמה ערימה של חר* צריך להיות בשביל לעשות דבר כזה :evil: :evil: :evil:

פורסם

מכה קטנה בצד האחורי של האמבולנס והוא יפסיק להשקיף :roll:

ומפי אבא שלי (שוטר) יש דבר כזה משקיף תנועה, הם מצלמים / רושמים עבירות על הכביש, לאחר מכן פונים למשטרה ומדווחים על כך.

לרוב מתעלמים מהם..

פורסם

אני לא מבין משהו... נהג האמבולנס השתמש בסמארטפון שלו תוך כדי ישיבה בנתיב תנועה ליד ההגה.

יש לו פטור?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

shayy, זה מזכיר לי בדיחה על מישהו שדיווח למשטרה על מישהו אחר שנסע 200קמ"ש. השוטר שאל אותו: "איך אתה יודע?" והוא ענה: "רדפתי אחריו ומדדתי על הספידומטר שלי".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל שלא ענית לו "ולי יש מצלמה ברכב שתיעדה אותך מצלם ואוחז בפלאפון באמצע נסיעה". אז היה מצחיק לראות את הפרצוף שלו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם יורשה לי שאלה, קשורה לנושא -

בן אדם ראה נהג שעבר עבירה, אותו בן אדם מחליט לדווח, האם יתייחסו אליו?

כי פשוט חבר פורום כתב פה שבדרך כלל מתעלמים מהם. או שזה היה בציניות?

זה פשוט מסקרן אותי.

כי עד היום הייתי בטוח שאם אזרח יגיע לתחנת משטרה, עם צילומים של העבירה, עם פרטי הנהג - יתייחסו אליו.

כי הוא בעצם חסך למשטרה את העבודה.

כל שנותר להם הוא לטפל בעובר העבירה, את ההוכחות יש להם.

תודה למי שיענה לי.

פורסם
אם יורשה לי שאלה, קשורה לנושא -

בן אדם ראה נהג שעבר עבירה, אותו בן אדם מחליט לדווח, האם יתייחסו אליו?

כי פשוט חבר פורום כתב פה שבדרך כלל מתעלמים מהם. או שזה היה בציניות?

זה פשוט מסקרן אותי.

כי עד היום הייתי בטוח שאם אזרח יגיע לתחנת משטרה, עם צילומים של העבירה, עם פרטי הנהג - יתייחסו אליו.

כי הוא בעצם חסך למשטרה את העבודה.

כל שנותר להם הוא לטפל בעובר העבירה, את ההוכחות יש להם.

תודה למי שיענה לי.

יש לזה הרבה משתנים, ברגע שאדם פונה למשטרה עם תלונה בתעבורה כמו במקרה של פותח השרשור,

אפשר לטעון שהרכב כבוי, הנהג בדיוק מתקשר לגרר, הוא עם 4 וינקרים והאדם חשש לצאת מהרכב מכיוון שמכוניות עוברות אותו, לכן המשטרה לרוב מתעלמת מהם.

בשונה משוטר שרואה את זה, אז קשה מאוד להכחיש.

• תוכן חדש...