Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס - אורות ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפוקוס (2013) יש סנסור שמדליק את הפנסים כשחשוך בחוץ.

האם אפשר לכסות את הסנסור כדי שהפנסים ידלקו כל הזמן גם ביום? (כמו שחובה לעשות ממחר)

פורסם

האם אפשר לכסות את הסנסור כדי שהפנסים ידלקו כל הזמן גם ביום? (כמו שחובה לעשות ממחר)

שים לב שהחובה להדליק אורות גם ביום שמתחילה מחר (1.11.13) היא רק בכבישים בין עירוניים, לא שיזיק להדליק גם בעיר.

so far so good so what

פורסם
מה הבעיה להדליק אותם אני לא מבין

הבעיה היא לזכור להדליק ולזכור לכבות. הפתרון נקרא אוטומציה. מבחינתי עדיף שהאורות ידלקו עם המנוע. תמיד. כל השנה. גם בשבת.

פורסם

חבר פעם אמר לי בצחוק " אני שומר.. בשבת אני נוהג בלי אורות" :lol::lol:

ולא יודע מה אצלך אבל אצלי במאזדה יש אור בלוח שעונים וככה אני יודע אם האורות דולקים זה לא כזה קשה לשכוח פשוט תתחיל עם זה לאט לאט וככה תזכור

וגם שאתה יוצא מהאוטו בלי לסגור האוטו עושה צליל כזה ואז ישר מכבים

פורסם

אני מציע שתתחיל בלקרוא בראש הפורום מה הכוונה בפורום "שיפורים - כוח, אחיזה ומה שבינהם" ובאיזה נושאים הוא מטפל

ואם תצליח להבין את זה אני בטוח שגם תצליח להבין את מה שכתוב בספר הרכב שלך בנוגע להדלקת האורות גם כשיש אור בחוץ.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
רק אצל פיאט היו מספיק חכמים כדי לעשות שאם האור דלוק, כשמכבים את האוטו האור יכבה, ושמדליקים את האוטו האור ידלק שוב? :lol:

לא רק בפיאט. אצל הרבה יצרנים זה ככה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדקתי את העניין הזה בפוקוס אצלי, בהתחלה חשבתי שהבליטה בקצה הדשבורד צמוד לחלון הקדמי זה חיישן

התאורה, ואם אני אכסה אותו זה יעשה את העבודה.

אז מסתבר שלא - זה חיישן קרינה שמשמש את מערכת בקרת האקלים לקביעת הטמפ'.

חיישן התאורה נמצא ביחידה שמאחורי המראה האמצעית, והוא מחובר בצמה אחת יחד עם חיישן הגשם.

אם מנתקים את הקונקטור - אז זה עובד, אבל אז גם אין חיישן גשם.

אין אפשרות גם לכסות אותו כי הוא מוצמד לחלון.

מה שצריך לעשות זה להתעסק עם החיווט ולנתק רק את החוטים של החיישן תאורה, אבל זה כבר יותר מדי פולשני לטעמי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני לא מבין את הדיון הזה, למה להתחיל לפרק, לנתק, לכסות אם אפשר פשוט להעביר את המתג למצב ON שהאורות יעבדו ? אם מישהו מפחד שהוא ישכח שישים איזה פתק, שיכתוב על היד, ואם מישהו לא יודע אין להדליק את האורות שיבדוק בספר רכב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמו הרבה דברים בחיים - שיותר נוח שיעבדו אוטומטית. למה צריך חיישני גשם ? אפשר להפעיל ידנית וכו'.

אצלי התנועה של הדלקת האורות כבר אוטומטית עם ההנעה, אבל עדיין הייתי שמח לוותר על הפעולה הזאת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...