Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט למגבר GTO504 JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר נותן 55W RMS בכל ערוץ, שמעתי דברים טובים על הקומפוננטים של מורל, כמובן שפתוח לעוד הצעות..

השאלה שלי עד איזה הספק מגבר כזה יכול לדחוף בצורה טובה? תקציב בסביבות ה-600 ש"ח?

בתא המטען יושב סאב קנווד עם מגבר בנפרד (bolt B2.300.4) עם מנחת פשוט ובדלתות האחוריות חשבתי על קואקסיאליים בהמשך..

המערכת מקורית (מאזדה 6) למגבר JBL יש מנחת מובנה.

פורסם

עם חשוב לך ממש הבלוטוס, אז אין לי מה להציע לך כי אין לי ידע כל כך גדול, אבל מה שכן, ברשותי המכשיר של פיוניר 5450sd, הוא עולה בערך כ800 ש״ח תריץ חיפוש בזאפ, יש בו הכל, מכשיר מדהים, רק אין בלוטוס, עשה את שיקולייך , ובהצלחה !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

תבדוק על קלריון 702cz מאמזון צריך לצאת סביבות ה1100 שח, וזה מכשיר אחד הטובים שיש, איכות סאוונד מצויינת וגם כל מה שפרטת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב את הקלריון 501 שדווקא ענה על הדרישות לא הצלחתי למצוא

אני הולך בכיוון של ה-702 אבל במחיר של הארץ, כמעט 1500 ש"ח, מה אומרים שווה כולל אחריות התקנה וכו' ? במקום לייבא?

פורסם

לדעתי אם התקציב עלה ל1500, לך על הפיוניר 80prs, לדעתי הוא עדיף על הקלאריון, שים לב שאתה מזמין דגם אירופאי אם חשוב לך הרדיו.

SCANSPEAK

פורסם

אכן הפיוניר PRS80 מומלץ במידה ומתחת את התקציב ל1500.

אם אתה עדיין בגדר ה1000 ופתוח ליד שניה, יש כאן בפורום יד שניה HU של אקליפס 5030BT,

יש בו כל מה שאתה רוצה מHU.

פורסם

בקשר להזמנה מחו"ל, ברור שזה יותר זול ויש אופציה להביא משהו יותר טוב אבל מה עם החיסרון שזה בלי אחריות ?

עם התקנה עוד אפשר להסתדר..

לגבי ה 5030BT נבדוק, בעיקרון העדיפות למכשיר חדש

פורסם

רציתי להזמין מאיביי מוכן עולה 800 ש"ח.........

שמעתי שיש במרכז הארץ כל מיני מקומות שבונים שם מתאמים כאלה לפי הזמנה רציתי לברר אולי יצא לי יותר זול

אני צריך את זה למאזדה 6 2003 ושיהיה בגודל של 1 DIN

מישהו מכיר?

פורסם

שישי שלום לכם

יש לי סאב 12" של פייוניר ישן מאוד, לא יצא לי לפתוח את התיבה כדי לראות מה ההספק שלו

מה שכן הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה של עיוותים או כאילו קרוע, אבל התוף נראה שלם.

זה קורה לו בעיקר בשירים מסויימים עם עומס שם הוא מתחיל להשתגע ואז הוא ממשיך ככה עד הודעה חדשה..

לפעמים גם מפסיק בכלל לעבוד בקיצור נדפק ובלי קשר הוא לא ממש מספיק לי מבחינת עוצמה ואיכות.

הכיוון שלי הוא יותר לאיכות אבל ברור שאני רוצה להרגיש בומים ולא פירורים כמו שקיבלתי עד עכשיו :wink:

סגנון המוזיקה שלי מאוד מגוון לכן לא יודע אם זה יכול לעזור

איך אני יכול לדעת איזה הספק לקנות ב RMS כדי שהמגבר "יפתח" אותו? אני עובד עם 2 מגברים האלה:

1 - bolt b2.300.4 שמחובר אצלי רק לסאב

2 - GTO504 JBL , קדימה - הסט INFINITY REF6500CX , אחורה - זוג 5X7 פיניור פשוטים בעתיד ישודרגו ל coax.

כמו כן המלצות שלכם על חברות טובות יתקבלו בברכה וגם האם כדאי לי להחליף את התיבה או להשאיר את מה שיש?

התקציב עומד על 1000 ש"ח

תודה לעונים ושבת שלום

• תוכן חדש...