Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול ואמין עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כבר כמה חודשים מחפש רכב למשפחה, אך בעיקר לי שאני נהג חדש ורוב הזמן אני יסע בו

העדיפות היא בעיקר לנסיעות קצרות יחסית, אמין, לא חייב חסכוני במיוחד, אוטומט ומהמיני משפחתיות האלה

התלבטתי בעיקר על אופל קורסה 2002 גרסת הקומפורט 1.4 90 כ"ס מה אתם אומרים עליו מבחינת אמינות, והאם בכלל שווה קניה?

פורסם

אף אחד לא יודע כלום אודות הרכב בבקשה זה ממש חשוב

קורסה - Comfort אוט' 1.4

הגיר שלו זה גיר אוטומטי רגיל?

או רובוטי

פורסם

ממליץ מאוד על יונדאי גטס מהשנתונים הנמוכים. מיני משפחתית כמו שציינת יש מבחר גדול ומחירים זולים. ב 15,000 ש"ח תוכל למצוא הרבה. יש אותה לכמה חברים שלי כולם מהללים את האמינות ומספרים שלא רואים מוסך. צריכת הדלק גבוהה אבל הרבה מוכנים לשלם את המחיר

פורסם

זה הרגיל הרובוטי היה בשימוש רק במנועי 1200 תוכל מיד לראות במעמד בדיקת הרכב איזה סוג זה,במידה ותחפש טוב תמצא גם 1200 ידנית.

לא נוטה להגיד את זה הרבה יונדאי גטס היא אפשרות עבורך אם אין לך בעיה אם צריכת דלק קצת יותר מוגברת.

פורסם

חשבתי גם על סיאט איביזה וגם על הגטס כמה זה צריכת דלק מוגברת בערך?

לרדת מהעניין של האופל קורסה, היא לא אמינה?

פורסם

זה רכב אמין הגרסה של ה1.4 לא עברה שידרוג מכני מהדגם שהיה לפניו לעומת ה1.2 לכן רוב החלקים תואמים מהגרסה הקודמת.מבחינת עלות טיפולים רצה שמועה שUMI נותנים לא בדיוק הזולים ביותר אבל החלקים כן

פורסם

יש מה לדבר על ידני?

כולם דוחפים לך פה יפניות, אבל אני די בספק אם תמצא סיריון, איגניס או יאריס נורמלית בתקציב שלך.

כדאי לשקול גיר ידני ולחפש איזו פיאט פונטו ספייס, פיאט פנדה או יונדאי גטס 1.6 שמורות

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין מה לדבר על ידני אמא שלי רוצה רק אוטומט, חשבתי על הגטס קצת נראה אחלה אוטו איך היא מבחינת אמינות ומה זה צריכת דלק מוגברת באיזה רמה?

פורסם

(כרגיל) - אני מציע רנו. מגאן 5 דלתות 2001-2004 (דור ראשון) - מכוניות אמינות, נוחות בטוחות וחסכוניות מאוד בדלק.

המכונית קצת יותר גדולה מהסופר מיני, אבל המחירים שלה באדמה והתמורה לכסף היא לטעמי מהטובות ביותר כיום (למי שמתכוון להוציא סכום כזה, של 15K).

אתה יכול למצוא אחת כזו שמורה ועוד יישאר לך עודף ליישור קו.

אני מתמחה באיתור מכוניות כאלה שכדאי לקנות (זאת אומרת שיש היסטוריה מלאה, שטופלו כראוי ומצבן טוב). אתה מוזמן לפנות בפרטי.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...