Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצועים לתוכי ג'אקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי טס לדרום אמריקה, והביא לי לשמור לו על התוכי, מדובר על ג'אקו בן חצי שנה.

התוכי בא עם כלוב, ושרוך מפקדים שתלוי על הכלוב ומשמש לו צעצוע.

אני רוצה להזמין לו מאיביי צעצועים או לחילופין אם יש מקום בארץ עם מחירים סבירים גם הולך. אני מאיזור המרכז (ראשל"צ)

אשמח להמלצה למקום שכזה או קישור.

ובכלל כל טיפ שלכם יתקבל בברכה! איזה צעצועים מומלצים לו? דרכי טיפול וכד'

תודה וערב טוב :))

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

יש לי אחד בבית, שמנו לו נדנדה צעצוע בכלוב יחסית גדול והדבר היחיד שהוא עשה במשך חודש שלם זה לשבור את העץ שמחזיק את הנדנדה ולקרוע את הכבל עד שהוא הפיל אותה. אין לי מושג מדוע הוא עושה את זה אבל כנראה שזה לא נוח לו.

עד כה לא מצאתי צעצוע מיוחד בשבילו הכל הוא שובר.

או שאולי זה רק התוכי שלנו :p

Opel Adam S 2017

פורסם
אחי טס לדרום אמריקה, והביא לי לשמור לו על התוכי, מדובר על ג'אקו בן חצי שנה.

התוכי בא עם כלוב, ושרוך מפקדים שתלוי על הכלוב ומשמש לו צעצוע.

אני רוצה להזמין לו מאיביי צעצועים או לחילופין אם יש מקום בארץ עם מחירים סבירים גם הולך. אני מאיזור המרכז (ראשל"צ)

אשמח להמלצה למקום שכזה או קישור.

ובכלל כל טיפ שלכם יתקבל בברכה! איזה צעצועים מומלצים לו? דרכי טיפול וכד'

תודה וערב טוב :))

אתה הצעצוע הכי טוב, התוכים האלה צריכים חברה ולא משחקים לשחק בהם כשהם לבד.

קנה לו משחקי ספורט. למשל מדרגות, סולם ודברים בסגנון הזה שיגרמו לו לעשות פעילות פיזית ולא לעמוד בנדנדה כמו מפגר ולהגיד לך "טמבל טמבל".

גם משחקי חשיבה של ילדים (חישוקים צבעוניים שצריך להשחיל על עמוד בסדר מסויים) זה טוב.

https://www.google.co.il/search?q=%D7%92'%D7%A7%D7%95%D7%96%D7%99&oq=%D7%92'%D7%A7%D7%95&aqs=chrome.0.0j69i57j0j5.4273j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=Grey+Parrot+toys

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...