Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטיאק סולסטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר בחינת כל דגמי הקבריולט שבתקציב שלי (100K), אני שוקל לקנות פונטיאק סולסטיס (SLK היה בגמר).

אני מאוד אוהב את הצורה שלה אבל יש כמה דברים שאני חושש מהם והייתי אשמח אם תעזרו לי בהחלטה -

- הפסקת ייצור וגם רכב שדרך ייבוא כך שיש מחסור בחלפים וטיפולים יקרים.

- אמינות הרכב? תקלות ידועות?

- שוק יד 2 חלש (במידה וארצה למכור חח)

כל מידע נוסף יתקבל בברכה,

תודה לעוזרים!

פורסם

כרגע כל התשובות נכונות. אבל אם תקנה ותחזיק אותו מספיק שנים הוא יהפוך לרכב נדיר ומבוקש.

הרכב אינו מיוצר בקוריאה. סך הכל שברולט בתחפושת מכונית ספורט, כך שתקלות לא יהיו כל כך.

פורסם
כרגע כל התשובות נכונות. אבל אם תקנה ותחזיק אותו מספיק שנים הוא יהפוך לרכב נדיר ומבוקש.

הרכב אינו מיוצר בקוריאה. סך הכל שברולט בתחפושת מכונית ספורט, כך שתקלות לא יהיו כל כך.

לגבי הביקוש,ימים יגידו,שברולט?! מדובר בכלל בפונטיאק.

Porsche 944 turbo

פורסם

כמעט לכל רכב שהגיע בכמויות קטנות (ואני לא מתכוון לגיפים של טאטא) יהיה ביקוש.

אנשים אוהבים להיות יחודיים, טבע אנושי.

הבעיה העיקרית של רכבים שיובאו בכמויות קטנות וביבוא אישי,

לא תמיד יש חלפים זמינים,

למוסכים אין תמיד את הידע להתמודד עם תקלות מיוחדות.

לא תמיד קיים מחירון ולא תמיד קל לבטח.

אם כל אלו לא מטרידים אותך, תהנה.

הערת אגב,

לרכבים אמריקאים קל למצוא חלקי חילוף זולים ברשת, כמו כן יש מידע רב בפורומים השונים במידה ותזדקק לעזרה באבחון תקלות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לגבי הביקוש,ימים יגידו,שברולט?! מדובר בכלל בפונטיאק.

נכון הכל "פונטיאק" עד שאתה פותח את מכסה המנוע. כל אחד שיש לו מאליבו {שברולט} יגיד לך את זה. הכל מהמדף המוכר של-GM

פורסם

למיטב ידיעתי, הפונטיאק המדוברת והאופל GT הן שתי מכוניות דיי דומות בעלות אותה פלטפורמה של GM. השאלה שנשארת היא אם יש להן בפועל הרבה חלקים משותפים. אם זה נכון, ומה שמפחיד אותך זה שהיצרן כבר איננו ושלא יהיה חלקים בעתיד, אז אולי תמיד תהיה אופציה לחלקים שמתאימים ל-GT מחו"ל (אין GT בארץ ).

אך כפי שאמרתי, אני לא בטוח... מישהוא יכול להרחיב?

uitgelicht-opel-gt-vs-pontiac-solstice-full-18012012115339-2339.jpg

פורסם
נכון הכל "פונטיאק" עד שאתה פותח את מכסה המנוע. כל אחד שיש לו מאליבו {שברולט} יגיד לך את זה. הכל מהמדף המוכר של-GM

זה נכון,אבל בהחלט לא מדובר בחטיבה הקוראנית של שברולט כמו שהוזכר למעלה.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש שתי דגמים 2400 ו2000 טורבו

ה2400 חולק גיר ומנוע של אופל , נחשב לאמין בין הדגמים , צריכת דלק של 1:7 טיפולים לא בשמיים.

UMI מבינים ברכב מאוד ויש להם חלקים , ואם לא מזמינים וזה מגיע מהר , לא זול כל העניין.

ביטוח עולה לי 15 אלף מקיף+חובה וזה הזול ביותר שמצאתי ובדקתי המון (בן 20).

האוטו מדהים ביופיו לטעמי,עוצרים אותי המון ברמזור מצלמים תרכב המון ואותי ברמזורים , נותנת הרגשה של הרבה יותר מ120 אלף שקל.

אם אתה גבוה זה לא כל כך בשבילך היא סוג של צפופה,אין מחלות ידועות,חוץ מחיישן כרית אוויר שמרבה ללכת.

בשביל שקט נפשי הייתי הולך על ה2400,בשביל הלב והנשמה ה2000 טורבו מספקת מעבר ליופי.

תחפש לך אחת שמורה ולא שבורה יש שמורות בין 115 ל 130 השבורות נמכרות באזור ה100 ובסוף יצא לך מהכיס .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...