Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אהבה מעבר לים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הירהורים רבים עוברים בראשי בשבוע האחרון. בגיל 36 להישאר הרווק היחיד בחבר'ה קצת לא נעים ותכלס,אף אחד

לא אוהב להיות לבד.(שלא לדבר על העובדה שההורים לא צעירים והיו רוצים לראות אותי מאושר ונשוי). אולי זה אני, אבל באמת שאין לי כבר כוח לבחורות בארץ. יותר מדיי פוזה,יותר מדיי משחקים,יותר מדיי התאמות שצריך לעשות כדי "למשוך אותן אליי" ולא מתאים. די . מגיע שלב שנמאס.

בהיותי חובב מוזיקה לטינית (כן,גם רוקד, ואני סטרייט לחלוטין), דיברתי עם כאלו שגרו שם,מעבר לים, ומסתבר שהרבה יותר

קל להכיר מישהי שם מאשר כאן.

"הדרום אמריקאיות שמגיעות לארץ מרימות את האף,בעוד ששם בדרום אמריקה,אתה "מביא" אותן בלי בעיה,בקלות,והן אפילו שמחות ומאושרות להכיר אותך" , ככה סיפרה לי פטריסיה, 12 שנה בארץ, יהודיה מפרגאווי.

והאמת?

זה רק עושה לי יותר ויותר חשק לקחת לי איזה כמה חודשים, לטוס, ולמצוא לי יהודיה דרום אמריקאית חמודה ולהביא אותה לארץ.

האם אני נאיבי? או שזה באמת המצב שם?

האם הן באמת כאלה נחמדות ומזמינות? (לא בקטע השרלילי ! או שכן? חח)

מניסיונכם/של אנשים שאתם מכירים, האם זה באמת כזה ורוד כמו שאני מפנטז? לטוס,למצוא מישהי ולהביא אותה לארץ כדי לחיות ביחד?

כל פיסת מידע תעזור, וכמו כן, כל מידע לגבי הקהליות היהודיות בדרום אמריקה יעזור.

תודה ושבת שלום!

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה נשמע דיי נאיבי,

אתה רוצה לקחת מישהי ולנתק אותה מהמשפחה שלה,מהמולדת שלה,מהתרבות והשפה שלה ולהביא אותה לארץ בשבילך.

תתכון לעבוד קשה אלא אם כן אתה דוגמן/עשיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שכן שלי עשה בדיוק את זה. תתפלא כמה זה קל, וכמה כל ישראלי שטס חוזר עם מישהי "3 ליגות מעליו" בעגה השגורה ברחוב.

הם מכירים 3 שנים, החתונה בקרוב.

פורסם
אתה נשמע דיי נאיבי,

אתה רוצה לקחת מישהי ולנתק אותה מהמשפחה שלה,מהמולדת שלה,מהתרבות והשפה שלה ולהביא אותה לארץ בשבילך.

תתכון לעבוד קשה אלא אם כן אתה דוגמן/עשיר.

הזכרתי שאני מחפש יהודיה,ככה שזה לא אמור להיות כ"כ קשה עבורה. חוץ מזה,תמיד אפשר לטוס לבקר את המשפחה...

PIKA , נשמע מעניין...ומחזק בעיקר

פורסם

אני מזדהה מאד עם מה שאתה אומר על הנשים הישראליות, אבל בתור מישהו שהתנסה במערכות יחסים בחו"ל (לאו דווקא עם יהודיות), אני חושב שאתה מאד נאיבי, מחפש פתרונות קלים ו...לא כ"כ מבין על מה אתה מדבר. לא רק בקטע הבינלאומי אלא בכלל במה שזוגיות דורשת ומהווה, קל וחומר במסגרת פורמלית של נישואים ועם תכניות לילדים משותפים.

יתכן בהחלט שהמנטליות שלך לא אופיינית לארץ, זה לגיטימי, אבל אני בספק אם לייבא כלה מחו"ל זה מה שיפתור לך את כל הבעיות. כמאמר טשרניחובסקי, האדם אינו אלא תבנית נוף מולדתו - אם הבחורות הישראליות ככלל לא תואמות את האופי שלך זה אומר דרשני, ואולי מצדיק הסתכלות רחבה יותר על המצב ומחשבה נוספת על איך לשפר אותו.

הייתי ממליץ לעשות סיבוב (נוסף?) ב-OkCupid, יש שם לא מעט אנשים שכדאי להכיר גם אם לא יצא מזה רומן. תן לזה כמה חודשים (גם ככה חורף עכשיו), צא עם כמה בחורות מקומיות ואז שקול מחדש את הזמנת הכרטיס לברילוצ'ה.

פורסם

DERISH ,

אני כבר הרבה אחרי סיבובים באתרי הכרויות שונים,ככה שזה לא ממש משנה. שוב,אני לא מכליל ושיש לא מעט ישראליות

שהן אחלה,בעיקר בפריפריות, רק שאני מוצא את עצמי נמשך גם חיצונית וגם מנטאלית לדרום אמריקאיות...השפה,המוזיקה והחום האנושי זה משהו שמאד מדבר אליי.

בתור פולני נשבעתי לא להתחתן עם אשכנזיה...חח :wink:

פורסם
זה רק עושה לי יותר ויותר חשק לקחת לי איזה כמה חודשים, לטוס, ולמצוא לי יהודיה דרום אמריקאית חמודה ולהביא אותה לארץ.

אם אתה מתייחס לבחורה כמו רכב ביבוא אישי, אולי כדאי שתבחן עם איש מקצוע את יחסך לנשים ומערכות יחסים?

היתה לך פעם מערכת יחסים רצינית (מגורים משותפים וכו')?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מאחל לך שתצליח חבר, תמצא את האחת שלך.

גם אם זה לא יהיה פה, כמו שאני מבין מהכתוב, העיקר שבסופו של דבר תמצא.

כשקוראים את מה שאתה כותב, מבינים שאולי באמת קשה פה עם הנשים.

אבל אם יש אחרים שמצליחים, אז זה אומר שאולי פשוט צריך לדעת מה הם עושים, בכדי שגם לך יצליח.

אבל אם אתה לא מתחבר בכלל לנשים פה, בגלל סיבות כאלה ואחרות, או כי אתה כבר ממש לא רוצה

אז אולי באמת תנסה את הרעיון שלך.

אם יש לך את הזמן, האפשרות הכלכלית, אחרי מחשבה, לך גם תנוח בחופשה שתעשה לעצמך וגם תחזור עם כלה.

הייתי נותן לך עצות פרקטיות, אבל אני עצמי לא בעל ניסיון גדול כל כך.

נקווה שכשאמצא זמן לעצמי ואחפש זוגיות, שלא יהיה לי קשה עם הנשים פה. כי לא כל אחד יכול להביא כלה מחו"ל :oops:

אצטרף לאיחולי Derish, גם אני מאחל לך בהצלחה חבר!

פורסם

E.L, אתה מודע לכל המיסים ובעיות רישוי ביבוא אישי? יש כאלה שעושים את זה. השאלה כמה זוגיות כזאת מחזיקה והאם אתה מסוגל להרים אותה על הכתפיים שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תיזהר שלא תיפול על גולדדיגרית, שברגע שתלמד את השפה, ותגלה מה למה וכמה כאן, תעיף אותך לאלף עזאזל בשביל מישהו יפה או/ועשיר יותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אהלן E.L,

אני את הטיול של אחרי צבא ביבשת המדהימה הזאת ואני יכול להביע את דעתי בעניין:

- בתור טיול, זאת תהיה לך חוויה של פעם בחיים. כל חייך תזכור רגעים מהטיול, נופים, אנשים, מוזיקה ותרבות עשירה בהרבה ממה שאתה מכיר בארץ. ממליץ לצאת לחוויה הזאת ללא כל קשר למציאת בת זוג.

- הנשים הלטיניות הן חמות, מפנקות, יודעות להזיז את הגוף (כמו שבחיים לא ראית), אבל גם בעלות חסרונות. החום שלהן לא תמיד פועל לטובתך, עוד לא ראית אותן מתעצבנות, וכשתראה תבין שלעומתן הפולניות זה בדיחה.

הן קלות. לא זולות, אבל קלות מאוד. שזה אומר שבחורה שתהיה איתך, ספק סביר שיש לה ניסיון כפול ומכופל משלך - לדעתי זה לא מפריע אך אני מכיר אנשים שיגידו שכן.

- לגברים הלטינים יש מוניטין בעייתי (ובצדק) - רובם לא נאמנים לנשותיהם, לא שאפתנים ומכוערים. בתור "אחד מבחוץ" יהיה לך מאוד קל להכיר בחורה, הן אפילו ישליכו את עצמן אליך. למה? כי עצם היותך "לבן" עושה אותך בעל פוטנציאל לספק להם יותר. יותר כסף, איכות חיים משופרת, חכמה, נאמנות ואולי גם יצר ההרפתקנות שלהן יפעל לטובתך.

- יהודיות. הקהילות היהודיות לא גדולות, ומרבית הבחורות לא מסתובבות בחוגים שאתה תסתובב בהם, לפחות בהתחלה. תוסיף על כך את היות המשפחות היהודיות עשירות נורא, אבל נורא (אחרת למה לחיות בתוך החרא הזה?). אני מוסיף כאן את עניין הספרדית - בדרום אמריקה לא רבים דוברי האנגלית. תצטרך לחרוק שיניים וללמוד שפה חדשה. אני ראיתי בזה יתרון :-)

- תצטרך יותר מכמה ימים כדי להכיר מישהי ולהעתיק אותה לפה, אתה מודע לזה? היא תצטרך להתנתק מכל המשפחה שלה, הקריירה וכיוצ"ב. אם אתה מוכן גם אתה להרתפקאה שיכולה להימשך כמה חודשים באמריקה הלטינית - לך על זה. אם אתה חושב שזה ללכת, לקנות בחורה בדיוטי ולעבור איתה במסלול הירוק במכס - אתה טועה.

דבר אחד אני יכול להגיד לך: הבחורות הלטיניות מדהימות. אולי הכי מדהימות שהיו בחיי. אם הייתי עושה את הטיול כמה שנים מאוחר יותר, ללא שום ספק הייתי חוזר עם אחת לארץ.

אשמח לעזור לך בה"פ אם תצטרך עוד מידע.

בהצלחה!

פורסם
אם אתה מתייחס לבחורה כמו רכב ביבוא אישי, אולי כדאי שתבחן עם איש מקצוע את יחסך לנשים ומערכות יחסים?

היתה לך פעם מערכת יחסים רצינית (מגורים משותפים וכו')?

תגיד,אתה רציני?

מה הקשר בין מה שאני רוצה לבין ייבוא אישי כמו רכב? :?

ברור שהיו לי מערכות יחסים ארוכות שנמשכו שנים....נו באמת...

ZIV ,

תודה רבה על המידע.

התחלתי ללמוד ספרדית,אני מאמין שבקהילה היהודית יהיו כמה שיידעו גם אנגלית,אם לא,תמיד יש GOOGLE TRANSLATE :wink:

פורסם

מציע לראות את הסרט "אהבה קולומביאנית" , יש שם נגיעה למצב שאתה רוצה להגיע :wink:

בכל מקרה נשמע לי קצת קיצוני המצב שאתה חותר אליו, הבחורות ממדינות שבהם המצב האקונומי קשה, יחפשו כל דרך כדי לברוח מעתיד קשה וחיי עוני ולכן גם כאלו " 3 רמות מעל" ,נראה שרובן משחקות את המשחק על מנת שתיקח אותן משם ולא באמת באות אחרייך בעקבות אהבת חייהן.

לגבי בחורות בארץ, אני מאמין שהמצב דומה בכל העולם, יש את אלו שחיות בסרט ויש את אלו שלא (תבדוק את עצמך קודם, יש אולי סיכוי קטן שאתה זה שחי בסרט לגבי סוג הבחורות שאתה מחפש ולכן הגעת למצב של גיל 36 ועדיין מחפש ), לכל סיר יש מכסה, גם במדינת ישראל.

בהצלחה.

• תוכן חדש...