Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אהבה מעבר לים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שהרבה חברים שלי שטסו לדרום אמריקה הכירו שם בנות מקומיות שנדלקו להם על החיים (ובטח גם על הכסף).

חבר אחד נשאר עם האישה שלו שהכיר שם, אחת אחרת באה לישראל בגללו וחושבים על נישואים כדי שהיא תוכל לגור / להתגייר וכו', וכמה הגיעו אלי לפייסבוק אפילו שאני לא מכיר אותן תחת בקשות כבדות של "מתי אני מגיע לקולומביה".

אין לי מושג מדוע זה עובד ככה במדינה שם, אולי בגלל העוני? אולי בגלל שהן אוהבות ישראלים? או את הכסף של הישראלים? :p

לפותח השרשור - אם יש לך זמן פנוי וכסף זמין, למה שלא תעשה טיול עם חבר שם. מי יודע?

Opel Adam S 2017

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רוצה להכיר אמריקאית או בריטית,

תודה.

אמריקאיות מגיע רק בראשון לחודש ובריטיות, רגע, תן לי לבדוק, אויש קוס-אוחטו, וואללה הרגע מישהו אסף את האחרונה שהייתה לנו בסניף של ראשון. יש לנו צרפתייה אבל היא בדיוק עכשיו בסניף הראשי בצריפין עוברת הכנה למסירה, רגע, בוא נראה, - כן!!! היא כבר עברה שחי, מפשעות, גבות ונשאר רק השפם! ואללה מציאה! אולי אדוני מעוניין להפקיד 500ש"ח ותוך יומיים יביאו אותה לכאן לסניף?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לפותח השרשור - אם יש לך זמן פנוי וכסף זמין, למה שלא תעשה טיול עם חבר שם. מי יודע?

נשארתי הרווק היחידי בחבר'ה...:roll:

פורסם

אתה מסתכל על זה בצורה לא נכונה. אם תטוס במסגרת טיול, יהיה לך קשה ליצור קשר {מהסוג שאתה מחפש - כלומר רציני} כי תהיה תלוי בכמה זמן אתה יכול להעדר מהארץ, כמה מזומנים יש לך ומתי החזרה. קשה לי להאמין שתוכל בפרק זמן של חודשים {נגיד, ובהנחה שבחורה מתאהבת בך כבר כשאתה יורד מהמטוס}. לכן, תצטרך להשתקע שם לתקופה מסויימת וכדאי שתוכל לעשות זאת במסגרת עבודה או רילוקיישן. ככה תוכל לפתח את הקשר וכשתרצה לחזור לארץ, זה לא ישמע לה הזוי לבוא איתך. דרכון ישראלי בלבד לא יצליח למשוך מישהי - למעט אלו שמנסות לברוח מאיפה שזה לא יהיה וממילא יברחו בהזדמנות ראשונה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רק לציין שיש הבדל עצום בין הנשים במדינות דרום אמריקה. תתמקד בארגנטינה, הקהילה היהודית היא הכי גדולה שם והנשים שם הן ברמה הגבוהה מיתר המדינות השכנות.

הקהילה היהודית שם מאד מכניסת אורחים ותוכל בקלות להתחבב עליהם.

יוסי שמתגעגע לדרום אמריקה כל יום...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מבין אותך מאד,

אני גרוש וכאן אכן יותר קשה.

שגרתי ב L.A היה הרבה יותר קל להכיר יהודיות מכאן בישראל.

מאחל לך להצליח ולמצוא את שליבך חפץ.

קובי

:-)

פורסם
רק לציין שיש הבדל עצום בין הנשים במדינות דרום אמריקה. תתמקד בארגנטינה, הקהילה היהודית היא הכי גדולה שם והנשים שם הן ברמה הגבוהה מיתר המדינות השכנות.

הקהילה היהודית שם מאד מכניסת אורחים ותוכל בקלות להתחבב עליהם.

יוסי שמתגעגע לדרום אמריקה כל יום...

יש מה לחשוש מגיזענות? :roll:

זה הפחד היחיד שלי בתכלס....

ישר רואים עליי שאני אשכנזי (עם זיפים)

פורסם
יש מה לחשוש מגיזענות? :roll:

זה הפחד היחיד שלי בתכלס....

ישר רואים עליי שאני אשכנזי (עם זיפים)

ממש אבל ממש לא.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
נשארתי הרווק היחידי בחבר'ה...:roll:

גם לי יש חבר ממש טוב שנשאר הרווק האחרון בחבר'ה, גם בן 36, שנקשר בניכם? אולי תטוסו ביחד? כבר נמאס לי מהפרצוף שלו:lol: :lol: :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני רוצה להכיר אמריקאית או בריטית,

תודה.

גם אני, אישתי לא מרשה...

אמריקאיות מגיע רק בראשון לחודש ובריטיות, רגע, תן לי לבדוק, אויש קוס-אוחטו, וואללה הרגע מישהו אסף את האחרונה שהייתה לנו בסניף של ראשון. יש לנו צרפתייה אבל היא בדיוק עכשיו בסניף הראשי בצריפין עוברת הכנה למסירה, רגע, בוא נראה, - כן!!! היא כבר עברה שחי, מפשעות, גבות ונשאר רק השפם! ואללה מציאה! אולי אדוני מעוניין להפקיד 500ש"ח ותוך יומיים יביאו אותה לכאן לסניף?

אין מצב! צרפתיות לא עושות כאלו דברים...

לפות"ש, חשבת על פיליפיניות? היא גם תוכל לטפל בך כשתהיה זקן ותוכל תחסוך כסף...

פורסם

לפות"ש, חשבת על פיליפיניות? היא גם תוכל לטפל בך כשתהיה זקן ותוכל תחסוך כסף...

not my cup of tea :nono:

• תוכן חדש...