Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה במעבדת צבע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רכב אשר יש בו ליקוי בצבע ואני מעוניין לבדוק מהיכן נובע הליקוי.

האם הליקוי הוא באשמתי (ווקס\פוליש), או באשמת היצרן?.

שמאי בדק את הרכב ולכן, שמאי לא רלוונטי לי.

אני מעוניין למצוא מעבדת צבע, אשר תבדוק את הרכב לעומק ותחקור את הנושא ותוכל להגיד לי בוודאות מהיכן נובע הליקוי.

אז אני אשמח לדעת אם מישהו יכול להנחות אותי לעבר מעבדת צבע מקצועית כלשהי, או משהו מקצועי אחר?.

כפי שציינתי, אינני מעוניין בשמאי כי אם "מעל" לשמאי.

תודה רבה לכם.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לפני שאתה רץ לבדיקה יקרה - אולי תספר לנו במה מדובר? יכול להיות שניתן לאבחן את הבעייה או לתת השערות גם ללא אנשי מקצוע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי,

יש לי רכב חדש בן חצי שנה.

כרגע הופיעו קילופים של הפוליש והקילופים העמיקו לצבע גם כן.

לאחר בדיקה של שמאי (מטעם חברה הרכב) במוסך מורשה, הטענה הראשית של החברה הינה שאני אחראי לנזק עקב חומר כימי.

בדיקת שמאי עצמי שלי, נטען כי הליקוי בצבע נובע בייצור.

טענת החברה כי הליקוי בוצע ע"י.

צביעה של המקטע עולה כ-2500 שקל וירידת ערך של כ-5%.

כצעד לפני תביעה משפטית אני מעוניין לבצע בדיקה של מעבדת צבע מקצועית, אשר אין עליה עוררין בנוגע לליקוי המדובר.

אני מודע לכך שבדיקה הינה כ-5000 שקל.

ביצעתי חיפוש באינטרנט, ואני קצת מתקשה למצוא מעבדה ולכן החלטתי לפנות לפה, אולי מישהו מכיר מעבדה שניתן לבצע בדיקה.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

ואתה בטוח שאתה לא אשם? השתמשת בחומר כימי כל שהוא ? פוליש אגרסיבי?

לי למשל יש רכב בן 3 שהצבע בו במצב מצויין ובאחת הדלתות למטה יש לי לכה שרופה שנגרמה כתוצאה מפוליש לקוי,אני לא רץ לצבוע כי זה לא נראה לעין המתבונן.

אצלך זה מקרה אחר כי הרכב חדש ואם לא השתמשת בשום חומר כימי אז זו אחריות היצרן. אפשר לדעת מי היצרן?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היי שלום.

הנזק לא בוצע באשמתי.

הרכב חונה בחניון מקורה רוב היום, החנייה בחוץ מבוצעת רק בשעות הליל.

השתמשתי באותו חומר בדיוק על 5 רכבים שונים, בשום רכב אין נזק ו\או ליקוי כלשהו.

לכן אשמח לשם של מעבדה, לשם בדיקה.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני לא ממש רואה את הדילמה, יש בפניך 3 אפשרויות:

1. לצבוע את הרכב על חשבונך + 5% ירידת ערך (נגיד, אם זה יהיה הליקוי היחידי שיתגלה במעמד מכירת הרכב לא הייתי טורח אפילו להתמקח על זה. צביעה שלא בגלל תאונה זה לא סוף העולם).

2. לשלם 5,000 ש"ח למעבדה, נגיד שתמצא שאתה צודק, תקבל צביעה על חשבון המוסך ו 5% ירידת ערך ולך תריב איתם בבית משפט לקבל את ההחזר על בדיקת המעבדה וירידת הערך.

3.לשלם 5,000 ש"ח למעבדה שתמצא שלא היה כל פגם בצביעת הרכב + 2,500 ש"ח על התיקון.

לא יודע מה איתך, אני הייתי בוחר באופצייה הראשונה. בכל היתר הסיכון גדול מדי.

לחוות דעת נוספות ציין את סוג הרכב ו/או תן תמונה של הנזק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...