Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתח טעינה של מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב מסוג Citroen C3 שנת 2010.

אתמול שבק חיים המצבר שלי, וטכנאי הדרכים שבא להחליף לי את המצבר, אמר לי שאולי יש בעיה באלטרנטור כיוון שהמתח טעינה שהוא מדד - אחרי שהוא כבר החליף את המצבר - היה 12.75 ולא 13 וולט.

האם יש אמת בדבר? מה משמעות הדבר?

בתודה מראש.

פורסם

אכן זהו מתח טעינה נמוך אך עדיין למען הסר ספק גש לחוות דעת מיקצועית נוספת במיוחד לאור העובדה שהרכב יחסית חדש ולא נידלקה לך נורה בלוח השעונים המצביעה על בעיית טעינה.

פורסם

ממליץ לך בחום לגשת לחשמאלי רכב ולבדוק טעינה על האלטרנטור ולא רק על המצבר.

אם הטעינה נמוכה, ייתכן והלך האלטרנטור.

אפשר לשאול כמה ק"מ הרכב עבר? רכב חדש עם בעיית אלטרנטור זה לא דבר נפוץ.

...

פורסם

תודה על התגובות עד כה.

מדובר ברכב שעבר עד כה כ-30,000 ק"מ.

חשוב לציין שאין לי נוריות אזהרה ואין הודעות חריגות על הצג.

מה הדחיפות של לגשת לחשמלאי? האם הדבר יכול לחכות שבועיים? האם אני מסתכן בזה שהרכב לא יניע?

פורסם
תודה על התגובות עד כה.

מדובר ברכב שעבר עד כה כ-30,000 ק"מ.

חשוב לציין שאין לי נוריות אזהרה ואין הודעות חריגות על הצג.

מה הדחיפות של לגשת לחשמלאי? האם הדבר יכול לחכות שבועיים? האם אני מסתכן בזה שהרכב לא יניע?

אם קיימת באמת בעיה באלטרנטור אתה בהחלט מיסתכן בכך שהרכב לא יניע כי המצבר לא נטען וכמו כן בבעיות חשמל אחרות. וחבל על הכסף שלך...מצבר זה לא דבר זול.

• תוכן חדש...