Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שנה שעשיתי את הדיטייל הראשון לסיאט שלי הגיע הזמן לעשות שוב.

הפעם הרבה יותר מקצועי.

טוב אז מה יש לנו.

1.שטיפת הרכב

2.הסרת משקעים עם פד AutoScrub

3.מדידת צבע

4.פוליש גס Menzerna FG400 עם פד חיתוך של Lake Country

5.פוליש סופי Menzerna SF4000 עם פד פיניש Hexlogic White של CG

6.הסרת שאריות ושומנים עם IPA

7.עדיין לא נגמר , שבוע הבא יישום CarPro C.Quartz (ציפוי קרמי)

כמה חוות דעת.

פד Autoscrub הוא תחליף לפלסטלינה , מבצע את העבודה הרבה יותר טוב והרבה יותר מהר , בערך שליש זמן מפלסטלינה ידנית והייתי אומר פי 5 פחות מאמץ גופני.

Meguiars Last Touch

וואוו! , חומר מצויין , בתור QD הוא בכמה רמות מעל ONE , הוא הרבה יותר חלק עם ריח הרבה יותר טוב וגם משאיר את המשטח חלק כאילו עבר ווקס.

בווידאו שיעלה עוד מעט השתמש בONR אבל מיד אחרי זה המשכתי עם Last Touch שהתברר כמוצר חובה.

בסרטון צילמתי את הIronX Paste מדולל 1:4 בפעולה, רק חבל שלא חיכיתי עוד טיפה כדי לתת לאפקט להיות חזק יותר

ווידאו , נכון לרגע הכתיבה זה בהעלאה ויהיה זמין מאוחר יותר. (שעה + )

http://www.youtube.com/watch?v=ECWjmsyk3vI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תמונות

jwj3.jpg

9tnj.jpg

35b6.jpg

צבע המקורי היה בעובי של 90-120 מיקרון

srz0.jpg

שתי דלתות עברו צביעה לפני שבועיים , עובי של 160-220 מיקרון.

5pvr.jpg

מצב הממוצע של הצבע

iq74.jpg

אחרי פוליש

5ie5.jpg

vvid.jpg

ewii.jpg

g2k4.jpg

jbrb.jpg

פורסם

עבודה יפה תמיר שיפור מצויין :-D ובחירה יפה במוצרים וכמו כן הרבה אמת בדבריך גם לגבי החומר של מגווירס שגם אני נדהמתי מהתוצאות שלו וגם מהפד של ננו סקין שבאמת עושה את החיים הרבה יותר קלים.

תמשיך לעבוד ככה :-D

פורסם

כיף לקרוא, פשוט נהדר.

הייתי בטוח ש last touch הוא ממש כמו onr, אחרי דבריך ועוד תגובות פה כנראה שאין תחליף לחומר ייעודי וכנראה יש גם חסרון לחומר AIO הכל באחד כמו onr.

הרכב נראה ממש טוב, אתה כנראה אחד האנשים פה שהייתי משלם להם לביצוע פוליש על הרכב שלי.

בקשר ל autoscrub, אחרי השימוש, איך אתה מנקה אותו מהמזהמים? מאיפה רכשת?

תודה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

עבודה מדהימה! אבל אם יורשה לי לשאול, אם אני מבין נכון ביצעת דיטיילינג לפני שנה, ואני מניח שגם אז השתמשת בפוליש גס+פיניש וגם עכשיו כעבור שנה שוב השתמשת בפוליש גס+פיניש, נגיד ועוד שנה שוב תבצע את אותו תהליך, זה לא עלול להרוס את הצבע בשנים הקרובות?.

אגב, שמעתי הרבה ביקורות טובות על האוטוסקראב ואני שמח שהעלית חוות דעת עליו, אני שוקל להזמין אותו ואם תרצה לשתף את המחיר שהוא עלה לך אני מאוד אשמח :wink: .

פורסם

+1 לאיתמר, גם אני חשבתי על זה אבל הייתה מדידה של הצבע אז זה בסדר כנראה (דרך אגב, מה העובי המינימאלי שאליו מותר להגיע ? תמיד אנחנו מקבלים תמונות של מספרים, תכלס זה לא אומר לי הרבה כי אני לא יודע מה המינימום).

התוצאה, כרגיל יפה מאוד.

שבועיים זה לא מעט מידי לצבע חדש להתייבש ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תמיר אחלה עבודה. אורי המינימום שאליו מותר להגיע זה בערך 50 מיקרון. מתחת לזה ואתה כבר מוריד לקה וצבע. אבל קח בחשבון שיש רכבים שהצבע שלהם הוא רק 70-80 מיקרון.. ואתה מוריד בערך 10-15...

פורסם

זאת אומרת שיש לך אפשרות לעבוד בצורה כזו רק פעם אחת על האוטו?

אני חושב אחרי עבודה כזו קשה לשמור על המצב כפי שהוא לטווח ארוך.

אגב, איך המכשיר הזה עובד?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

עבודה מדהימה, כל הכבוד!

מאיפה רכשת את ה- AutoScrub.

הוא רב פעמי שימוש אחד ולפח?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אין ספק שאתה בדרך הנכונה להיות ברמה הכי גבוהה, שימוש בחומרים איכותיים ובציוד הכי מקצועי שיש, המשך כך!

על הספריי לג'נטים כתוב איירון איקס, האם מדובר על האיקס או על הpase מדולל?

Got To love It

• תוכן חדש...