Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011 יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות רכב יד שניה שברולט קרוז 2011 124 כ"ס

60,000 ק"מ ב60000 ש"ח

רציתי לשאול איך הרכב מבחינת הכל....

אמינות, האם זה רכב שרואה הרבה מוסך? טיפולים או בעיות ידועות ברכב הזה.... וגם צריכת דלק כי כל אחד אמר לי משהוא אחר...

איך הרכב מבחינת נוחות ואבזור ביחס לרכבים אחרים בטווח המחירים הזה....

אני נוהג היום על טיוטה יאריס 2012 ככה שהמושגים שלי באמינות ושקט מבחינת מוסך היא גבוהה מאוד...

משהוא אחד לסיום: כמה לדעתכם רכב כזה יהיה שווה עוד שנתיים?

תודה לכל העוזרים...

פורסם
אני מעונין לקנות רכב יד שניה שברולט קרוז 2011 124 כ"ס

60,000 ק"מ ב60000 ש"ח

רציתי לשאול איך הרכב מבחינת הכל....

אמינות, האם זה רכב שרואה הרבה מוסך? טיפולים או בעיות ידועות ברכב הזה.... וגם צריכת דלק כי כל אחד אמר לי משהוא אחר...

איך הרכב מבחינת נוחות ואבזור ביחס לרכבים אחרים בטווח המחירים הזה....

הרכב אמין למדי - רוב מחלות הילדות כבר מוגרו בשנתון הזה.

צריכת דלק לא מי יודע ב10-12 ק"מ לליטר בממוצע

אני נוהג היום על טיוטה יאריס 2012 ככה שהמושגים שלי באמינות ושקט מבחינת מוסך היא גבוהה מאוד...

משהוא אחד לסיום: כמה לדעתכם רכב כזה יהיה שווה עוד שנתיים?

אם השוק יהיה ברמת מחירים דומה 40000-45000 ש"ח

תודה לכל העוזרים...

12345

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוא נשווה את הקרוז בקטגוריה שלה:

היא זולה יחסית, זה משחק לטובתך (אתה תקנה עכשיו מודל חדש יחסית) וגם לרעתך (היא כנראה תפסיד יותר מהר מערכה ואולי יהיה יותר קשה למכור אותה בעתיד). אני מדגיש שההכל כאן יחסי למתחרותיה הפופולריות, זה לא אומר שאין גרועות ממנה :)

היא בין המרווחות, גם בתא המטען וגם בתא הנוסעים (קח בחשבון שלחלק מהמתחרות יש גירסאות סטיישן שימושיות).

יש לה ציונים טובים במבחני הריסוק, אבל כמעט לכל מתחרותיה יש ציונים דומים מאוד.

בקשר לאיבזור אני לא בדיוק זוכר, אבל סביר להניח שהוא דיי טוב.

נוחות, היא גם אמורה יחסית טובה.

בענייני היגוי ובלמים החטיבה הקוראנית של GM עדיין לא ישרה לחלוטין קו עם הרמה המקובלת, אבל לא רחוקה, רוב הנהגים ברוב תנאי היומיום לא יחושו בהבדלים.

ביצועים וצריכת דלק, בהחלט נקודות לא חזקות לקרוז, גם אחרי שיפור המנוע הרכב עדיין עצל, גיר ששת ההילוכים בדגם זה כמו בעוד דגמים של החברה לא מבריק ולא עוזר למנוע להזיז את הרכב.

בסוגיית האמינות, בשנה שנתיים הראשונות (2009-2010) היו כל מיני בעיות, כבר לא זוכר אילו, על המודלים היותר מאוחרים לא זכור לי ששמעתי משהו גורף.

לסיום, היא בהחלט יכולה להיות אופציה ראויה לאנשים מסויימים (בעיקר כאלו שזקוקים לרכב מרווח בזול, לא נוסעים הרבה ולא מחליפים מכונית לעיתים תכופות).

פורסם

היתרונות: מרווחת, מאובזרת וזולה לרכישה.

חסרונות: עצלה, זללנית דלק, נוחות בינונית ולא מהנה לנהיגה, אם זה חשוב לך.

אני בדעה שקיה פורטה או i30 הם רכבים יותר טובים (אם אתה חייב קוראני).

• תוכן חדש...