Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 307 בולמי זעזועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותם גם בגלל שעדין לא הוחלפו וגם בגלל מאחורה כשאני נוסע נשמע שאני מקבל כאילו מכה מאחורה

בנוסף לזה מאחורה הרכב הרכב יותר קפיצי מאשר מקדימה

כמה עלות הנזק של זה ואם יהיה יותר זול להזמין מחול

עוד בעיה נוספת עד כמה קריטי שיש מים רגילים / מזוקקים מאשר נוזל רדיאטור ייעודי (לא אני מלאתי את זה ) עכשיו שמתי לב שזה מה יש שם. =/

פורסם

לגבי המכה מאחורה,זה מאד יכול להיות גם כתוצאה מבוקסות קרועות/יבשות של הסרן האחורי.

את הנוזל קירור תחליף מיד לנוזל קירור מקורי של פיגו,המים יעשו לך קורוזיות במערכת הקירור.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב, הבולמים האחוריים ב307 בהחלט מסיימים את החיים מוקדם.

החלפתם תשפר מאוד את הנוחות,ניתן להרכיב בולמים צרפתיים של חברת רקורד במחיר אטרקטיבי.

כמו כן,ככתוב מעלי,יש צורך בבדיקת הבוקסות של הסרן האחורי.

נשמח לראותך אצלנו.

אורן

פורסם

Gugy בדקתי בהיסטוריית טיפולים של הרכב וראיתי שזה אנטי פריז לפי הקוד .מקורי של פיגו'

להגיע למוסך שלך אורן אני לא יוכל להגיע בגלל שאני לא מהמרכז.

אגב כמה להערכתך החלפת טיימינג אמורה לעלות?

עוד דבר ששחכתי המזגן אצלי לא עובד על מהירות ארבע משום מה.

תודה.

פורסם
Gugy בדקתי בהיסטוריית טיפולים של הרכב וראיתי שזה אנטי פריז לפי הקוד .מקורי של פיגו'

להגיע למוסך שלך אורן אני לא יוכל להגיע בגלל שאני לא מהמרכז.

אגב כמה להערכתך החלפת טיימינג אמורה לעלות?

עוד דבר ששחכתי המזגן אצלי לא עובד על מהירות ארבע משום מה.

תודה.

אני מאד רוצה לענות לך אבל איתמר המנהל של הפורום לא אוהב שמישהו רושם שהוא טועה,אז הוא נתן עונש הרחקה..:nono:

פורסם

או..שיחררו אותי..

אם זה הנוזל קירור של פיגו אז אין שום בעיה,רק תוודא שלא הוסיפו מים מהברז.

בכל מקרה ההמלצה היא להחליף את הנוזל קירור אחת לשנתיים.

• תוכן חדש...