Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

android tv - יותר מידי אפשרויות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

כחלק מתכנית חיסכון החלטתי לנתק את יס בבית..(לא רואה סיבה לשלם מעל ל200 שקל על טלוויזיה)

כרגע הלפטופ מחובר לlcd דרך כבל vga.

כל העניין לא כל כך נוח מכיוון שזה המחשה היחידי בבית וכל פעם אני צריך לנתק ולחבר..

התחלתי להתעניין ב android-tv אך לא הצלחתי עדיין למצוא המלצה על מוצר ספציפי..

בכמה פורומים מדברים על mk808

ומצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/Dual-Core-MK808-8GB-Cortex-A9-Android4-1-Mini-PC-WIFI-TV-IPTV-BOX-2-4G-Keyboard-/261121655723?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item3ccc1043ab

האם יש כאן אנשים שמשתמשים במוצר הנ"ל או דומים?

אשמח להמלצות.

פורסם

בדיוק רציתי גם לעלות על זה שאלה,

הרצתי חיפוש בפורום על android tv,היה מבולגן מדיי.

אני מתלבט איזה מכשיר לרכוש,

לפי בדיקה ברשת עדיף קופסה מאשר דונגל מבחינת זה שהמכשיר מתקרר יותר טוב.

ההתלבטות שלי היא כמה צריך להשקיע ועל מה?!

מצאתי מכשיר שהבנתי שאמור להיות אחד החזקים בשוק כרגע אך המחיר שלו כולל משלוח עומד קרוב ל500 שקל, אני חושב שזה טיפה הרבה עבור זה,דעתכם?

המכשיר הזה:

http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html

לעומת זאת מצאתי מכשיר אחר שעולה בסביבות ה280 ש"ח שהוא לא בעל 3 ליבות אלא 2 ליבות אך נראה מעניין,דעתכם:

http://www.ebay.com/itm/380649314088?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

הצרכים שלי במכשיר הוא להחליף את המחשב שמחובר באופן קבוע לLCD,עבור צפייה בסרטים, שמיעת שירים, מסמכים, משחקים ועוד דברים בסגנון.

האם להשקיע על הדגם היקר או שהזול יותר גם יהיה מספיק?

או האם בכלל ללכת על דונגל?

אשמח לתשובות מאנשים מנוסים בזה.

סליחה על ההתלבשות על השרשור ועל החפירה :roll:

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני גם עכשיו התחלתי להתעניין, המחירים מצחיקים לעומת מחירי יס/הוט

כרגע חוקר אודות http://www.geektime.co.il/mk802-iiis-android-mini-pc/

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני גם עכשיו התחלתי להתעניין, המחירים מצחיקים לעומת מחירי יס/הוט

כרגע חוקר אודות http://www.geektime.co.il/mk802-iiis-android-mini-pc/

ה802 זה דגם ישן יחסית,יצאו דגמים חדשים יותר מאז.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אנחנו גם חושבים תקופה להתנתק מיס בגלל המחירים ההזויים ואין מה לראות בכלל, מה זה הדבר הזה אשמח לפירוט והסבר מנומק.

תודה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם אני אשמח לכמה הסברים כמו :

למי זה מתאים - כרגע המחשב שלי מחובר ב HDMI ל TV ויש לנו YES.

מה היתרונות של הדונגל ולמה הוא בעצם עדיף על חיבור חוטי של המחשב ל TV.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

קח סמארטפון: תעיף ממנו מסך, מצלמות, רמקולים, סוללה.

קיבלנו מחשב קטן, זול ולא חלש.

תחבר מחשב קטן שלא תופס מקום לטלוויזיה וקיבלת סטרימר נחמד. יוטיוב, סרטים והכל ב40"-60" אצלך בסלון והשקעה לא גבוהה

תחשוב שיש לך את היכולות של טאבלט אבל בגדול

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תחבר מחשב קטן שלא תופס מקום לטלוויזיה וקיבלת סטרימר נחמד. יוטיוב, סרטים והכל ב40"-60" אצלך בסלון והשקעה לא גבוהה

יופי, אבל מה ההבדל בין זה לבין מחשב שמחובר ב HDMI למסך ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

זה בדיוק כמו לפטופ זול ב 1500 ש"ח

פורסם

1. המחשב חייב להיות קרוב לטלוויזיה, לפחות מרחק של כבך HDMI

2. אי אפשר להשתמש במחשב בזמן שהמחשב מחובר לטלוויזיה

3. במקרה שלי, אין להורים שלי שום מחשב מיותר שאפשר לחבר לטלוויזיה. מיני PC עולה כמה מאות בודדות ואין טעם לקנות מחשב רק בשביל זה

Transporter, באיביי אתה מוצא משהו כזה פשוט ב300-400 שקל, חסכת 1000+ שקל

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
בדיוק רציתי גם לעלות על זה שאלה,

הרצתי חיפוש בפורום על android tv,היה מבולגן מדיי.

אני מתלבט איזה מכשיר לרכוש,

לפי בדיקה ברשת עדיף קופסה מאשר דונגל מבחינת זה שהמכשיר מתקרר יותר טוב.

ההתלבטות שלי היא כמה צריך להשקיע ועל מה?!

מצאתי מכשיר שהבנתי שאמור להיות אחד החזקים בשוק כרגע אך המחיר שלו כולל משלוח עומד קרוב ל500 שקל, אני חושב שזה טיפה הרבה עבור זה,דעתכם?

המכשיר הזה:

http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html

לעומת זאת מצאתי מכשיר אחר שעולה בסביבות ה280 ש"ח שהוא לא בעל 3 ליבות אלא 2 ליבות אך נראה מעניין,דעתכם:

http://www.ebay.com/itm/380649314088?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

הצרכים שלי במכשיר הוא להחליף את המחשב שמחובר באופן קבוע לLCD,עבור צפייה בסרטים, שמיעת שירים, מסמכים, משחקים ועוד דברים בסגנון.

האם להשקיע על הדגם היקר או שהזול יותר גם יהיה מספיק?

או האם בכלל ללכת על דונגל?

אשמח לתשובות מאנשים מנוסים בזה.

סליחה על ההתלבשות על השרשור ועל החפירה :roll:

לגבי המכשיר המוביל ברשת נכון להיום, זה אכן ה MINIX NEO X7 ואני אישית פתחתי שרשור לא מזמן, הזמנתי אחד שכזה. ( התמונות מצורפות )

ובכן? מכשיר בעל מעבד 4 ליבות מהיר, 2 גי'גה זיכרון ראם, אנטנת WIFI שבהחלט תורמת המון, קורא כרטיסים, 3 חיבורי USB מלאים + OTG ( חיבור מיקרו לרגיל ) ובלוטות' 4, חיבור רשת קווית , HDMI מלא ואפילו יצאיה אופטית...

המכשיר מגיע עם שנאי 3 אמפר בחיבור אירופאי, מקבלים את כל הכבלים וכל מה שצריך .

ניתן לעשות עדכונים בפשטות ( מורידים את העדכון אשר כולל תוכנה להפעלה ודרכה מעדכנים, עד אשר יעשו ממשק אחר )

החבילה הגיע בפחות משבועיים, נרשם שהיא מתנה ובסך 20$ כך שלא שילמתי מכס וכו'.

הזמנתי בדיוק מהאתר GEEKBUY.

********************** לגבי המכשיר עצמו ותפעולו ********************

1. אני מאוד מרוצה מהביצועים והמהירות. ממבחני הביצועים במבחן ANTUTU המכשיר מוציא בין 18-18.5 אלף נקודות, שזה מציב אותו באותה הרמה ואף מעל היכולות של גלקסי 3 לדוגמא.

2. חיברתי לו עכבר אלחוטי ומקלדת ( באותו דונגל ) , המקלדת כמעט.. ולא שימושית, ניתן להסתדר עם העכבר יופי ( הרי בכל הקלדה נפתחת המקלדת ועם העכבר מאוד זריז להקליד ) .

3. חיברתי DOK ( דיסק און קיי ) והרצת תמונות, סרטים, סדרות וכו', סרטים עם קובץ כתוביות באותה התקייה, הממשק מאוד נוח, מהיר ויעיל.

4. יש כמובן להתקין נגנים נורמאליים וקודקים מן הסתם בכדי להנות מהרצת סרטים כמו שצריך כמובן... אך הם מזהים כתוביות לבד והתפעול מאוד נוח.

5. המכשיר מגיע עם אפליקציות מוכנות מראש, מאוד יעיל

6. מגיע עם אפליקציה משולמת מראש של AIRPIN PRO שעולה כ 5$ ומטרתה להעביר סרטים, תמונות , שירים וכו' ממכשירי IOS ו ANDROID כמובן ואף הופכת אותם לשלט, דרך פרוטוקול DLNA וכו'.

7. יש ממשק בעברית מלאה, הגרסא הנה 4.2.2

8. ישנו צורך להתקין פלאש מהארכיון של ADOBE עבור מכשירי ANDROID ( טאבלטים ) ויש לכם פלאש... מאוד פשוט וקל ( להוריד קובץ APK, להכניס למכשיר, להתקין.. וזהו ) .

9. מהירות WIFI? עקב כך שהמכשיר צמוד לקיר בטון, אני אישית הצלחתי להגיע לכ 20-22 מגה כרגע. כנראה במיקום טוב יותר או בבדיקה מול שרת טוב יותר... התוצאות יהיו אחרות, כמובן שעם כל עדכון גרסא ישנו שיפור בקליטה, במהירות וכו'.

10. יש תמיכה גדולה ומעולה בפורומים של החברה... ישנה גרסא מעולה שאמורה לצאת בקרוב ובכלל, קהילה מאוד גדולה ויציבה ( כולל גיבוי מהחברה עצמה ) .

מי שמעוניין באותם היכולות, ללא קורא כרטיסים, חיבורי USB מלאים וכו', או בתצורת קופסא, לחברה יש מכשיר עם אותה החומרה בדיוק ! רק בתצורת הדונגל ועולה בדיוק חצי ( 75$ ) שזה מחיר מעולה. ( אבל 1 גי'גה זיכרון ראם במקום 2 )

http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEOG4.html

81685d13-9f4f-4ef5-84c2-47f37d37ef13.png

715c577a-b904-4d5d-a3cc-74be8d4878f4.png

df1b114f-1a42-4ca3-a367-6a95ec655270.png

7ce18452-df3d-478e-b955-698cbb2adfa9.png

ee822787-094e-45a2-b640-953a13f588b0.png

פורסם

יש סיבה למה כדאי להשתמש בעכבר ולא בשלט? (השימוש היחידי שנראה לי יותר נוח בעכבר זה אך ורק ל׳סידור׳ מצבים של התקנות והגדרות)

פורסם

איזה שלט?

המכשירים לא מגיעים עם שלט שליטה שמובנה בו ג'יירו... אם לזה הכוונה. יש לרכוש שלט איכותי נורמאלי שכזה וזה תוספות לא קטנה כמובן, לשלט איכותי טוב.

מה הקטע? אצלי העכבר קטן, אני מניח בנוחות את היד על הספא, ממש לידי על המשענת הרחבה... ובקושי מזיז את כף היד...

עם השלט? אני אצתרך לשבת ולהזיז את כל הזרוע שלי בשביל לבצע פעולות? סליחה, לא בשבילי, תודה. ( נחמד עבור ילדים והמשחקים וכו', שמן התסם אפשר לשחק בהם עם העכבר בקלות כן? ) . יתרון אחד שיש לשלטים שכאלו, זאת מיני מקלדת עליהם ומיקרופון מובנה, כך שניתן לבצע חיפוש קולי. אך עדיין פעולת העכבר מדוייקת הרבה יותר.

שתבין, זה מאוד לא " נעים" לשבת להזיז את פלג הגוף העליון לבצע משימות קלות.

שליטת העכבר מאוד מאוד מדוייקת וזריזה, אני אפילו מקליד עם העכבר על המקלדת הנפתחת תמיד... מייתר אפילו את המקלדת.

עם העכבר אתה שולט על הכל, ממש כמו במחשב.. בקלות ובנוחות, המערכת פועלת ע"י קליק אחד, כאילו שזה מגע, כך שאין צורך בדאבל קליק אפילו, פעולת חזור? כפתור ימני, מעבר בין חלונות? הגלגלת וכו', יש הרבה מצבים.

**

או שאני כלל לא הבנתי אותך כי כאשר אני קורא בשנית, נקרא שאתה מתכוון לשלט כגון יס או הוט? אם כן, זהו ממש אנדרואיד... אין שום אפשרות לעבוד עם שלט "רגיל" או משהו כזה ( בתכלס כן אבל הרעיון ברור ).

פורסם

הכוונה היא לעבודה ״שוטפת״ עם שלט, בדיוק כמו השלט שיש לסטרימר פופקורן שיש לנו בבית או לhtpc

השלט של הסטרימר הוא שלט פשוט ושל הhtpc הוא בעל כדור שבעצם משמש כעכבר (ג׳יירו זה נקרא?)

חשבתי לקנות כזה לחדר, ולא נראה לי פרקטי לשכב במיטה ולעבוד עם עכבר

• תוכן חדש...