Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב מאזדה 5 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמח לחוות דעת בקשר לתוצאות בדיקת רכב מטעם חברת ליסינג. ושאלה, את הבדיקה שלנו לעשות לפני או אחרי תיקון כל הליקויים?

נשמח גם להמלצה למכון בדיקה אמין באזור ר"ג/בני ברק/ת"א

תודה

2013-10-21-vehicle-check.jpg

פורסם

הבדיקה של חברת הליסינג לא שווה את המגה-בייטים שבזבזתי לי בחבילת הגלישה. תיקח את הרכב לבדיקה משלך כי חברות הליסינג עושות בדיקות בסיטונאות ולטופס שהראו לך אין שום מחויבות משפטית כלפיך.

לגבי מכון בדיקה טוב באזור המרכז - דינמומטר ביד אליהו סבבה לגמרי. ואם תלחץ פה תקבל אפילו הנחה יפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דרך אגב המכון שהם ביצעו בדיקה הוא דינמומטר החלוץ 1 ת"א לכן מבחינתי המכון הזה "שרוף" לבדיקה שלי.

בנוסף האם תוכלו לתת חוות דעת מקצועית על הבדיקה הנ"ל? ולענות האם לקחת את הרכב לבדיקה לפני תיקון הליקויים ע"י חברת הליסנג או אחרי?

וכמובן מכון בדיקה אמין באזור ת"א/ר"ג/בני ברק.

תודה.

פורסם

חוות דעת מקצועית על הבדיקה שלהם כבר נתתי לך - היא לא אומרת כלום.

קח את הרכב לבדיקה משלך. תחזור לחברת הליסינג ואלינו עם הליקויים שיתגלו. מה שאפשר לתקן - שיתקנו. מה שאי אפשר לתקן יקבע את מחירו האמיתי של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על פניו - הבדיקה הזו לא אומרת הרבה (למעט אולי "פח חזית שבור" / פגוש שבור).

מה שעומד מאחורי דבריו של צביקה - המכונים שעובדים עם חברות הליסינג, ירשמו אולי את הדברים הקריטיים בבדיקה, אבל בשאר הדברים - ייקלו (הרי הם מעוניינים להמשיך ולבצע בדיקות עם חברות הליסינג, ולא למנוע עסקות מכירה...).

אם רלוונטי - קח את הרכב לבדיקה מטעמך.

(ממול דינמומטר - יש לך את קומפיוטסט. בבני ברק - מ.מ.מ. אין לי נסיון אישי עם השניים. אם הייתי צריך להמליץ לך על מכון - אז גם אני הייתי בוחר בדינמומטר, אבל כבר לא למקרה הזה...).

alfa 156 2.5.

פורסם

אז לקחת את הרכב לבדיקה לפני שהם מתקנים את כל הליקויים שמופיע בדוח מטעמם או אחרי?

וצריך מכון בדיקה אמין עם ניסיון איתו.

תודה

פורסם

הדבר היחיד שמטריד הוא הפגיעות בפח שאני לא מבין את המשמעות שלהן.

כמובן שיש לקחת את הרכב לבדיקה בלתי תלויה,

אבל בגדול מדובר ברכב אמין מאוד. ה-5 שלי מליסינג/השכרה היום עם 120 אלף ק"מ נוסעת ומרגישה כמו רכב חדש.

הבעיות היחידות שהיו לרכב מאז ומעולם, תושבות מנוע-גיר + גומיות במוט המיצב או משהו בסגנון (בלאי הגיוני)

וטיפולים רגילים...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הבדיקה של חברת הליסינג לא שווה את המגה-בייטים שבזבזתי לי בחבילת הגלישה. תיקח את הרכב לבדיקה משלך כי חברות הליסינג עושות בדיקות בסיטונאות ולטופס שהראו לך אין שום מחויבות משפטית כלפיך.

לגבי מכון בדיקה טוב באזור המרכז - דינמומטר ביד אליהו סבבה לגמרי. ואם תלחץ פה תקבל אפילו הנחה יפה.

זה טופס בדיקה של דינמומטר ביד אליהו.

שמן כהה בלאי דיסקיות בגיר,

בדיקת בלמים,

תיקון וכיוון ציר קדמי

כולם סעיפים קבועים בבדיקה שלהם.

לגבי הבדיקה,

אם הבדיקה אכן אמינה-הרכב פיקס!!

פורסם

אף פעם אל תסתמך על הבדיקה של חברת הליסינג,זאת טעות א-ב.

אם הרכב נראה קח אותו לבדיקה שלך,ולא באיזור הקרוב של סוכנות המכירה.

פורסם
קומפיוטסט יד אליהו, הכי אמין הכי טוב. תקבל חוברת מסודרת ולא דף עלוב של דינמומטר אני לא אוהב אותם

לא מחזיק מהבדיקות שלהם בכלל,

דינמומטר זה המכון שלדעת רבים הוא הכי מחמיר בארץ.

• תוכן חדש...