Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת ריפוד גג בפיג'ו 407

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו ביצע החלפת ריפוד גג בפיג'ו 407?

שוחחתי עם מספר רפדים שאומרים כי בשונה מרוב הרכבים, בצרפתיה לא ניתן לפרק את

הגג וצריך לעבוד בתוך הרכב דבר שמייקר מאוד העבודה.

האם אכן כך? כל הערה והארה תתקבל בברכה.

תודה רבה

פורסם

אני אישית לא מכיר איך זה אצלך ברכב, אבל אני חושב שאם כמה בעלי מקצוע אמרו לך את אותו הדבר, כנראה שיש בזה משהו.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אם אני לא טועה ראינו כאן שרשור בדביק של ריפוד גג מחדש ברכב צרפתי אני רק לא זוכר אם זה היה הסיטרואן או הפיג'ו של ה-איציק (אחראי פורום טכני) בה' הידיעה!

הגג היה צריך להכנס איכשהו לתוך הרכב לא? אני בטוח שהוא גם יכול לצאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין גבול ליצירתיות של ה"מומחים" במה שקשור לרכב צרפתי,פשוט כל מילה שטות יותר גדולה מהשנייה.

אתה יכול לפרק את הגג כמו בכל רכב אחר,אין שום בעיה.

פורסם

להד"ם.

בפרוייקט שבוצע כזה דבר מדובר בפיאסטה ישנה שהיתה של חבר פורום.

דווקא בצרפתיות לא נתקלתי בדברים כאלה, אבל בישראל הכל יכול להיות (ואגב, כל גג מתפרק, גם בצרפתיות - אז שלא יספרו לכם סיפורים).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - אין כמוך!

במקום לשלם 800 שקל (שזה מה שביקשו) אנסה לעשות זאת בעצמי.

אצלם ואעלה תמונות של התהליך.

תודה רבה!

• תוכן חדש...