Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב ללא טסט השאלה שלי אם אני יכול לנסוע איתו עד הבית אחרי שקניתי אותו?

ועוד משהו אחרי שאני קונה רכב אני יכול לנסוע איתו בלי ביטוח עד 24 שעות?

פורסם

יכול? בהחלט, כל עוד הרכב מניע ונוסע.

מומלץ? ממש לא. את דוד מרפי אתה מכיר?

ניתן להוציא רישיון זמני ל-48 שעות במשרד הרישוי אבל גם זה תקף רק לשינוע למוסך/טסט.

בקיצור, הדרך הבטוחה ביותר היא גרירה. כל חלופה אחרת יכולה להסתיים בנזק לכיס ולרישיון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לגבי הטסט- תלוי כמה זמן אין לו טסט. אם זה עד שנה המשטרה כעיקרון לא אוכפת.

לגבי ביטוח- אל תסע גם שניה בלי ביטוח.

מה זה גיבוב השטויות האלו?

ללא טסט עד חצי שנה קנס.

מעל חצי שנה הזמנה לבית משפט.

לגביי ביטוח המשטרה לא אוכפת אבל במקרה של תאונה צריך ארנק גדול ומלא.

פורסם
לא שטויות ולא נעליים.

יש הנחיה שלא לאכוף רישיון רכב.

יש הנחיה למלא מכסה (שלא קיימת. עלק) של דו"חות.

מה אתה חושב שהשוטר יעדיף? לקנות עוד כיכר לחם עבור הילדים שלו, או להיות בסדר איתך?

פורסם
יש הנחיה למלא מכסה (שלא קיימת. עלק) של דו"חות.

מה אתה חושב שהשוטר יעדיף? לקנות עוד כיכר לחם עבור הילדים שלו, או להיות בסדר איתך?

אל תצחיק אותי. אתה באמת חושב שהשוטר מקבל עמלות על הדוחות שהוא נותן? ואין שום קשר ללהיות בסדר עם הנהג. יש מדיניות של אגף התנועה להתמקד בעבירות רציניות ולא טכניות.

גם אין שום מכסה של דוחות.

פורסם

רציניות לפי קנה המידה המעוות שלהם. העבירות שגורמות הכי הרבה תאונות והכי מסוכנות לא נאכפות.

ולא רק זה אלא שבניידות משטרה וברכבים צמודים של משטרה הנהגים מבצעים את העבירות האלה בעצמם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...